Hogyan nyissak portot a Wifi routeremen? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Akarok csinálni egy Craftbukkitos szervert,de tudom hogy ehez portot kell nyitni. Viszont nekem nem csak a wifi router van, hanem mellette egy dlink adsl modem is. Az lenne a kérdésem, hogy az adsl modemben is kell nyitni portot, vagy csak elég a wifi routeremben? Kérem segítsetek!!! Válaszokat előre is köszönöm! :)#Craftbukkit #Wifi port
2014. szept. 16. 22:26
1/2 CptTomato válasza:
adsl modemben nem nyitsz semmit :)
van egy felülete amit nézegethetsz...
routeren a portforwardingot kell bekapcsolni és akkor elvileg a portok nyitottak lesznek(kifelé mindenképp, de ha jól emlékszem mind2 irányba) ha nem akkor szak fórumon kérdezősködj
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, mostmár értem :)
2014. szept. 19. 06:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!