Hogy tudom megváltoztatni az időt a minecraft szerveremen? Ezt a hibaüzenetet kapom a szerver futtatásakor:[WARNING] Can't keep up! Did the system time change, or is the server overloaded?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 22:23
1/7 A kérdező kommentje:
Ja! És csak én vagyok fent a szerveren..
2012. ápr. 5. 22:24
2/7 Wolfenstein2000 válasza:
fos a géped és túltölt a szervered
3/7 anonim válasza:
Heló.
Keress rá erre:
BlockCantKeepUpSpam.jar
tedd be a plugin könyvtárba. Nem fog mappát létrehozni mellé, úgy ellenőrizd le hogy mikor fut a szerver próbáld meg törölni a jar fájlt. Ha nem engedi, akkor használja, és elvileg az szerver túlterheltsége is megszűnik (nekem egy webes felület miatt kellet mert túltöltött). Pedig 2x4mag van a gépemben, és sok sok memória :)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi már megcsináltam ment is,de most ujraraktam a gépem és amikor a szervert akarom csinálni futtatásnál ezt kapom:nem találja a megadott elérési utat..ugyan az a neve a jarnak mint amit a batchben megadtam..Bukkitos a szerver
2012. máj. 16. 22:14
5/7 Wolfenstein2000 válasza:
akkor a java került más helyre. lehet hogy 64bit-es rendszerre váltottál vagy vissza, és megváltozott az útvonal.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!! :)
2012. máj. 17. 20:10
7/7 anonim válasza:
valószínűleg a java7-et tetted fel.
@ECHO OFF
SET BINDIR=%~dp0
CD /D "%BINDIR%"
"%ProgramFiles%\Java\jre7\bin\java.exe" -Xmx256M -Xms256M -jar craftbukkit.jar
PAUSE
64 bitesnél nem tudom így hirtelen az útvonalat, de azt hiszem x86 a 32 bites a sima p f-es mappa mega 64.
Ha van kedved együtt gamelni írj rám. Sokat minecraftozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!