Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a teendő ha kitiltottak...

Mi a teendő ha kitiltottak sorozatbarátról?

Figyelt kérdés

Sajnos voltam olyan jó fej és elküldtem egy meghívót egy itt kérő kérdezőnek ismeretlenül.. mint sorozat rajongó átéreztem milyen ha nem tudod nézni a kedvenc sorozatod...

Sajnos ma jött egy email hogy a meghivottamat kitiltották a viselkedése miatt és emiatt engem töröltek... :( Van rá esély ha írok az oldalnak leveszik a tiltást vagy kapok egy meghívót? A kezdetektől be voltam regisztrálva.. :(

2019. júl. 19. 15:33
1 2
 11/11 Vinkó Márton ***** válasza:
Pedig én aztán most egy csomó helyről kértem meghívót és pont engem, aki ponthogy elkerülni akarná, hogy bármit megszegjen, még azt is így ki kell zárni, hogy meg lehet bízni benne. Alapvetően nem is vagyok egy keménykedős alak és már nézni is akarnám a sorozatomat, ami csak ott található meg. És csak olyan látja igazán a válaszomat, aki nem is akar meghívni. Miért is nem én voltam, akit megszántál, ha én lettem volna, több mint valószínű, hogy ez az egész nem így történt volna. Akár milliárdokat is szivesen adnék érte, (már ha lenne nekem) ha engem legalább valaki befogadna. Egyébként hidd el én se szeretném, ha valaki más miatt tiltanának ki engem. Az én fájdalmamat át kéne végre éreznie valakinek.
2020. márc. 19. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!