Az Indavideó nem engedi lejátszatni a videókat. Mi a teendő?
Amikor fellépek az oldalra ( mondjuk Family Guyt nézni ) Lejátszásnál a következő szöveget dobja be:"Úgy tűnik ön külföldön van, vagy az internetkapcsolata fut át külföldön". Mindent megnéztem, sehol sem találtam hibát.
Mi a teendő? valahogy ki lehet küszöbölni a problémát?
M.O.-n vagyok, T-Home csomagban. A segítséget előre köszönöm.
"Szerzői jogok
A Felhasználó ezúton kijelenti és szavatolja, hogy amennyiben a videa.hu használata során a honlapra bármilyen jellegű szerzői jogvédelem alatt álló művet hozzáférhetővé tesz, ezen művek tekintetében a felhasználási jogokkal rendelkezik. A szerzői művek felhasználásának jogosságáért, a szerzők, illetve egyéb jogosultak felé a szerzői vagy egyéb jogcímen felmerülő díjak mindenkori megfizetéséért kizárólag a Felhasználót terheli felelősség."
...
A feltölthető tartalomra vonatkozó rendelkezések
A Felhasználó által feltöltött videó tartalom és az ahhoz kapcsolódóan feltöltött adat
* nem sértheti más szerzői jogait,
...
Az üzemeltetőnek jogában áll a feltöltött videók szerkesztett adatait (név, címkék, leírás) indokolás nélkül módosítani és törölni."
Forrás: videa - Felhasználási feltételek ( [link] )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!