Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Animeaddicts-ra miért nem...

Animeaddicts-ra miért nem töltik fel az indavideós anime részeket?

Figyelt kérdés

Előre szeretném leszögezni, hogy nem kritizálni akarok^^"

Ilyen meg sem fordult a fejemben^^

Én tudom magamról..és gondolom vannak még így egy páran akik szívesebben nézik animeadd.-ról az adott animét.

Lehet, hogy a feltöltésnek valami az útjában áll, szóval ezt nem tudom, csak már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy ezzel is praktikusabbá lehetne tenni az oldalt:) Aki tud ennek kapcsán valamit, annak várom a válaszát:)

2018. ápr. 21. 14:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mert a saját munkáikat teszik fel + amit más másik fordító (mangák stb.) engedélyez. Engedély nélkül nem lehet ilyesmit csinálni.

Régen felirat gyűjtő hely volt. Már nem az.

2018. ápr. 21. 14:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az első írja. Annyit hozzátennék, hogy pár éve elég nagy balhé is volt ebből, és emiatt szűnt meg az AA feliratgyűjtő funkciója.

Az meg mellékes, hogy az indavideóra már egyre kevesebb olyan csapat tölti fel a munkáját, akik normális feliratot csinálnak, így lassan csak a helyesírási hibáktól hemzsegő, borzalmas minőségű videók maradnak. És az se utolsó dolog, hogy egy videó elég sok helyet foglal. Ha mindent feltöltene az AA, akkor vagy tele kéne rakniuk mindent reklámmal, vagy fizetőssé kéne tenniük az oldalt, hogy megérje egyáltalán működtetni.

Szóval oka van annak, hogy csak a saját projektjeiket töltik fel.

2018. ápr. 21. 15:01
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Plusz, Szerzői jogot sértenek, és már azokat darálják őket sajnos.....
2018. jún. 15. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!