Nem tudom az animeaddicts jelszavam es a felhasznalonevemet sem tudom?
Több esély van. Pl:
- megkeresed a regisztrációról érkezett levelet és abban benne lesz a felhasználó neved és tudsz kérni emlékeztetőt.
- regisztrálsz újból
#4 mi a baj az AAval? Szerintem rohadt jó arra hogy számontartsd mit láttál/mik a kedvenceid.
A kezelõfelülete meg jobb mint a MALnek.
A közösség nyilván sz#r, de amiatt nem az oldalt kell hibáztatni.
"A kezelõfelülete meg jobb mint a MALnek"
Részeg vagy? Már a főoldal is átláthatatlan, a dizájn elavult és ronda, az oldal alapfukcióihoz nem férsz hozzá, ha nem vagy bejelentkezve, mint például a kereső, még egyetlen felhasználó listáját vagy profilját nem tudtam megnézni anélkül, hogy nem személyesen küldte volna el. A listát nem lehet szűrni rendezni, tagelni, testre szabni, listaelemeket kommentelni és sokkal kevesebb infót közöl, mint amit MAL-os tud.
És még erre jön az, amit magad is elismersz, a közösség szar.
Szerintem mindkét oldal jó a maga módján, kereső, listarendezés és közösség szempontjából jobb a MAL. Viszont AA-n vannak fent egész évadok magyar felirattal, vannak magyarra fordított mangák/LN-ek, egy ismertetőt is könnyebb átfutni magyarul, mint angolul és a magyar fansubok közül is az egyik legjobb az AA (szerintem).
De ha nem tetszik, ne használd.
Sőt, az AA-ról a magyar (és angol) feliratok is letölthetőek külön az adatlapokról, de ha adott animéhez az adatlapon nem lelni, általában van egy kevésbé ismert aloldaluk, melyen esélyesen fent van, sokszor több verzióban is a letölthető magyar felirat file:
animeaddicts.hu PER file PER sub PONT php
Kedves #4!
Senki sem mondta, hogy az AA rossz lenne, nem értem miért kezdtél el kötözködni. Nem az volt a kérdés hogy a MAL jobb-e mint az AA. Ilyesmiről szó se volt. :/
A kérdésre pedig:
Én is azt ajánlom hogy keresd meg a regisztrációkor kapott e-mailt, abban valószínüleg benne lesznek az adataid (vagy egy részük)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!