Mik a kedvenc dorama sorozataid és miért?
A kedvenceim:
Faith
Queen InHyuns Man
The King 2 Hearts
City Hunter
Secret Garden
The Princess Ma
My Girlfriend is a Gumiho
Goblin
The Legend of the Blue Sea
Missing 9
Fight My Way
While You Were Sleeping
Weightlifting Fairy kim Bok Joo
Just between lovers
Because this is my first life
Nagyon jók még:
Kill ME Heal Me
The Masters Sun
She Was Pretty
Descendants of the Sun
Moonlight Drawn By Clouds
Hwarang
I Hear Your Voice
Healer
Youre Beautiful
Pinocchio
Nagy kedvencem a 49 Days, mert izgalmas, és nagyon jó karakterek vannak benne, és elég elgondolkodtató is. (az indavideón fent van)
1 Litre of Tears, igaz történet, mely szomorú, de közben nagyon elgondolkodtató. (indavideó)
Secret, ugyancsak egy nagyon egyedülálló sztori, amit muszáj megnézni (indavideó)
Buzzer Beat- nekem ez a kedvenc japán doramám, mivel aranyos, vidám és mindennapi. (indavideó)
Reunited Worlds- ezt nemrég láttam, de nagyon érdekes, misztikus sorozat. (indavideó)
Bármelyik Itazura na Kiss verzió, mert a sztorija fantasztikus: Playful Kiss, It Started with a Kiss, Kiss me...
Her Legend, ez a kedvenc koreai doramám, mivel nagyon izgalmas és eseménydús, néhol vidám néhol szomorú, és a színészek is kiválóak. (ez nincs fent magyarul, én németül néztem a vikin)
Empress Ki- a legjobb történelmi dorama (videa)
Hana Yori Dango/ Boys over Flowers- mindkettő nagyon jó, én inkább a koreait szeretem jobban. (indavideó és viki)
Hanazakari no Kimitachi e- az egyik legviccesebb dorama, amit valaha láttam (indavideó)
Defendant- izgalmas, fordulatos, nyomozós sorozat, én imádtam (indavideó)
Dokkaebi (Goblin)
Kill me, heal me
Moon lovers (koreai)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!