Melyek a kedvenc dorama sorozataitok? Tehát ilyen japán, koreai sorik
Miféle rossz tapasztalatok?
Sok koreai/japán sorozat igazából ilyen romantikus dráma. Vannak komolyabb hangvételűek és vannak könnyedebb komikusabb darabok is. Ez a többség, és ezek nem annyira hasonlítanak a Death note "kisugárzására". Írok pár doramát, ami nem az átlagba tartozik.
Liar game
A mangájához ismertető is van, ez jó lesz a doramához is: [link]
Battle royale (movie)
Life
Majo no jouken
Komoly hangvételű dráma. A tiltott tanár-diák szerelmet dolgozza fel. De a japán társadalmi jelenségekkel is összeütközésbe kerülnek a szereplők (a fő konfliktust leszámítva is)
A tömegcuccokból a kedvenceim:
Secret garden
My fair lady
Köszi, jónak tűnnek :)
Hát igazából cím amire emlékszem rossz tapasztalatként az a Doctor Frost. Sokat vártam tőle, de rettentő unalmas és gyenge lett minden szempontból :./
Az én kedvenceim:
Faith
City Hunter
The king 2 Hearts
Healer
Secret Garden
The Princess Man
My Girlfriend is a Gumiho
Descendants of the Sun
Queen InHyuns Man
Uncontrollably Fond - ez jelenleg fut, de már most tudom, hogy nagy kedvencem lesz
Eezek mind romantikus doramák. Valamelyik akciósabb, valamelyik viccesebb, valamelyik drámaibb. Mind baromi jó.
Ha a Death Note tetszett, akkor szerintem érdemes megnézned a Gantz filmeket is. 2 film, halálistenek helyett űrlények és egy titokzatos fekete gömb. Nem mellékesen L is játszik benne, vajon felismered-e smink nélkül (én nem hittem a szememnek) :)
A másik, amit ajánlanék a Bloody Monday, 2 évados nyomozós-diákos sorozat, tele csavarral. Ebben nincs semmi természetfeletti, de attól még ugyanolyan izgalmas.
Csak kettőt láttam életemben, de azok nagyon bejöttek. :)
Shut Up Flower Boyband
Ez ilyen fiúbandás, tiniknek való sorozat. :)
Sangsang Goyangi
Ez pedig macskarajongóknak való. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!