Ki a kedvenc férfi szereplőtök a Narutóból? És miért?
Figyelt kérdés
2016. júl. 15. 14:10
1/9 anonim válasza:
Neji.Okos,nagyon jó az elemző képessége.Bejön a gondolkodása,külsőleg és jól megrajzolt,valamint a byakugan nagyon bejövős. :D
3/9 anonim válasza:
Ez kegyetlen rossz poén volt.Az a durva,hogy még hosszú hajjal is férfiasan néz ki.Szóval jobb lett volna ha nem írtál volna semmit.
4/9 A kérdező kommentje:
Neji szerintem is jól néz ki. :))))
2016. júl. 18. 20:02
5/9 anonim válasza:
Naruto . erős nem is olyan komoly és nagy rámenm zabáló .én őt bírom.
6/9 anonim válasza:
Orochimaru, mert nagyon intelligens, erős, nem befolyásolható, nem naív és bármit megtesz a céljai eléréséért.
7/9 anonim válasza:
Hidan, mert őrült és a legszexibb karakter, akit valaha is láttam... az más kérdés, hogy gyenge, de engem is megnyalhatna úgy, mint ahogy a sarlóját vagy az ujját
8/9 Barni5 válasza:
Naruto, erős, kitatrtó, vicces, hülye, kedves és mindig ráment eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!