Btr1998 kérdése:
Tudtok ehez hasonó koreai doramát?
Figyelt kérdés
Nem sokat láttam de amiket igen azt mindet szerettem.
1. Wish upon a star
2. My name is Kim Sam Soon
3. Fated to Love you (ez a 3 közül a kedvencem)
A válaszokat előre is köszi!!!
#kedvenc #dráma #Korea #koreai #dorama #my name is kim sam soon #wish upon a star #fated to love you
2016. aug. 29. 20:29
1/5 anonim válasza:
Nem ismerem azokat a doramákat amiket irtál, de leirod milyen műfajut szeretnél, akkor szivesen segítek. :)
2/5 anonim válasza:
Sassy go go, you are beautiful, marry me mary, boys over flowers, secret garden, pinocchio, sungkyungkwan scandal, secret garden ( a kevenceim )
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válszokat! A megfogom nézni azokat amit írt a második kommentelő. Az elsőnek pedig hogy inkább ilyen romantikus legyen legyen egy kicsit síros is stb... És bocsi hogy ilyen későn írtam.
2016. nov. 7. 19:06
4/5 anonim válasza:
Secret
Entertainment
W- ez most a kedvencem
Master's sun
49 days
she was prety
kill me heal me
it's okay that love
Hyde Jedly Me
You are soured
King of hing school
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!