Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki mondana olyan koreai...

Alexandra__music kérdése:

Valaki mondana olyan koreai doramát ami fent van indavideon?

Figyelt kérdés

Ezeket láttam:

-You're beautiful (nagyrészt erre hasonlítson)

-Heartstrings

Előre is arigatyó!!

2015. dec. 22. 19:46
 1/4 anonim válasza:

Szia!

Boys Over Flowers, Hallom a hangod, Boys Over Flowers, Playful Kiss, School 2015 - Who are you?

2015. dec. 27. 16:54
 2/4 anonim válasza:
shut up flower boy band
2015. dec. 27. 17:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!(:

Personal Taste:3

De amúgy miért indavideón nézed?:O Van egy tök jó oldal, rengeteg magyar feliratos k-drama(: És nem kell letölteni - gondolom, emiatt nézed indán -, maximum ha telefonon akarod nézni (ingyenes alkalmazás:$)

Remélem, segítettem^^ (arigatyó, komolyan?._. XD)

2015. dec. 31. 20:12
 4/4 Szécsi0301 válasza:

marry me marry, pretty man, hana yori dango (japan de jo), answer me 1088(nem tudom pontosan a szamot) , pinnochio, master sun,

ha mindenkepp doramat akarsz nezni akkor ajanlom a Viki-t, oda nem kell beregisztrálni és több dorama is le van fordita magyar felirattal csak fent ramesz es kivalasztod a nyelvet,

illetve sorozatbaraton is eleg sok fent van ide se kell a legtobjehez beregisztralni

2016. febr. 11. 05:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!