Kacsa.mama kérdése:
Miért nincs felirat egy külföldi sorozathoz amit letöltöttem sorozatbarátról?
Figyelt kérdés
Offline akarom nézni a sorozatomat ami egy Dél-Koreai sorozat és az egyik részét le is töltöttem. (Ezekhez nyilván van felirat) Megnyitom a letöltésekbe és Koreaiul indul el. Szeretnék hozzá feliratot, mert ha online nézem akkor automatikusan van. Valaki tudna segíteni hogy ezt hogy kell?2018. nov. 3. 22:04
1/3 anonim válasza:
Ha letöltöd azért nincs felirat, mert azt egy külön fájlban adják hozzá az oldalon, és azt nem tölti le amikor a videót.
Néz meg itt: feliratok(pont)info
(nem engedte betenni a linket)
Ha itt nincs akkor írd be googlebe. példa: ASOROZATCÍME X. évad Y. rész felirat.
Ha találtál, akkor töltsd le, nyisd meg a videót, feliratok hozzáadása, megkeresed a fájlt és hozzá adod (rendszerint .SRT formátum)
Én VLC medi playert használok, nem tudom hogy más lejátszókban is így működik-e. Ha nem VLC-d van akkor írj, és segítek.
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Megpróbálom.
2018. nov. 5. 07:34
3/3 anonim válasza:
Sorozatbarátról tilos letölteni...ha észlelik, ki fognak tiltani az oldalról. Csak szólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!