Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a teendő ha kitiltottak...

Mi a teendő ha kitiltottak sorozatbarátról?

Figyelt kérdés

Sajnos voltam olyan jó fej és elküldtem egy meghívót egy itt kérő kérdezőnek ismeretlenül.. mint sorozat rajongó átéreztem milyen ha nem tudod nézni a kedvenc sorozatod...

Sajnos ma jött egy email hogy a meghivottamat kitiltották a viselkedése miatt és emiatt engem töröltek... :( Van rá esély ha írok az oldalnak leveszik a tiltást vagy kapok egy meghívót? A kezdetektől be voltam regisztrálva.. :(

2019. júl. 19. 15:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Én sem tudok bejelentkezni, pedig mindent jól írok be, de én még emailt sem kaptam, hogy kitiltottak volna:/

Nem hiszem, hogy visszavesznek, írták, hogy csak saját felelősségre küldj meghívót bárkinek is.

Kitiltott felhasználót pedig tilos visszahívni, mert mindkettőtöket kitesznek újra.

Elvileg ha majd valamikor vennél új gépet, új IP-d lenne, akkor talán nem ismerné fel a rendszer, hogy már beregisztráltál egyszer, és így megint tagja lehetnél az oldalnak.

De mindenesetre írj nekik emailt, vagy a Facebook oldalunkra, hátha tudnak más megoldást, ha már olyan régi tag voltál. Szurkolok!:)

2019. júl. 19. 15:47
 2/11 anonim ***** válasza:
50%
Nézd a jó oldalát, megszabadultál a szennyoldaltól, pont itt az alkalom egy kis igényességre, hogy megtanulj torrentezni.
2019. júl. 19. 18:07
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Azért új gép nem kell. Sütiket kell törölni és új pppoe sessiont kérni.

És pontosan azért nem szabad bárkit meghívni, csak akit ismersz ilyen helyekre, mert zárt és értelmes közösséget akarnak, nem olyat, mint gyk-n, ahol sok a rosszindulatú troll (nem ebben a kérdésben, de másikban bőven akad belőlük).

2019. júl. 19. 18:15
 4/11 A kérdező kommentje:

Rosszul írtam nem kitiltottak hanem törölték az accountot :/

Van ncorem nagyrészt azt használom de van pár olyan sorozat, kis nehézségű (koreaiak) amik csak sorozatbarátra tölt fel a fordító. :/

2019. júl. 19. 18:39
 5/11 A kérdező kommentje:
Nézettségű* telefon... :d
2019. júl. 19. 22:02
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Például melyik sorozatok?:)

Hmmm... Akkor próbálj meg valakitől megint meghívót kérni, és többet ne adj senkinek, csak akit tényleg ismersz, és megbízol benne:)

2019. júl. 19. 22:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Vilàgosan, magyarul, értelmesen oda van írva az oldalon, hogy a meghívàssal felelősség van a nyakadban. Ugyanazzal a géppel elvileg nem lehet regisztàlni, vagy rövid úton újra kitesznek amikor a rendszer érzékeli ugyanazt az ip címet. Ezért nem kell minden jöttment hulladékot meghívni akit nem ismersz és nem tud viselkedni még egy online oldalon sem. Olvastam hasonló esetek utàn ilyen kéréseket. Moderàtor azt írta, hogy senki ilyet nem engednek vissza. Mivel kàrosak az oldalnak a trollok. És azok is akik ilyeneknek engednek belépést.
2019. aug. 13. 01:41
 8/11 anonim ***** válasza:

Ez egy jó lecke volt. Amikor bizalomról van szó, nem számít, hogy jót akarok, ismeretlen emberekben nem bizok, mert ez lesz. Ezt olcsón megúsztad.

Másik mail cím, másik reg egy ismerőstől.

2019. aug. 13. 06:40
 9/11 Vinkó Márton ***** válasza:
Akkor remélem rám egy kicsit más tekintet van, mert én leszögezem, hogy biztosan nem fogok szabályt szegni, nem is akarok kitiltva lenni, miután sikeresen bejutottam a sorozatbarátra. Már egyébként is több éve szeretnék végre tag lenni egyrészt, másrészt lemaradtam az egyik kedvenc sorozatomról, amit nem ismételnek a közeljövőben és csak ott tudom megnézni. (és most lenne rá igazán időm) Küldene nekem valaki meghívót? A jutalom, amit perpillanat adni tudnék neki, az örök hálám!
2020. márc. 19. 13:52
 10/11 A kérdező kommentje:

Én irtam az oldalnak több izben is, még reakciót sem kaptam így a sok éves accountomat buktam. Nagy nehezen találtam egy ismerőst aki küldött meghivót.

Most nem lenne az a pénz hogy én küldjek akárkinek is (bár nincs is most) pedig még ncoren is küldtem már idegennek de befejeztem :(

2020. márc. 19. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!