Ti is csalódottak vagytok a Trónok Harca befejezését illetően?
SPOILER!!!!! Csak az olvassa tovább aki tudja már a befejezést.
Szóval volt ez a kiszivárgott utolsó pár rész és hát mivel kb minden bejött ami le volt írva, valószínű az utolsó részben is igazuk lesz. Én egész végig Daenerys rajongó voltam, vagyis hát most is az vagyok, de szerintem gyökérség amit csináltak. 7 évadon keresztül fel lett vezetve mennyire törődik az emberekkel, mennyire szeretik, mikre képes (tűzállóság stb). Erre most ez. Dany meghal, Jon a falhoz megy az éjjeli őrségbe, Bran mint király lol. Egy rakás shit az egész. Nem vártam fairytail befejezést de ez egy szutyok.
Még egyelőre nem tartunk ott, hogy Martin mondta az, hogy Dany égeti fel Királyvárt. A sorozat készítői a sokkhatás kedvéért már sok baromságot csináltak, mint pl. Stannist elégette Shireent. Várjuk ki a végét.
Danyben annyi kegyetlenség volt, mint az összes többi karakterben. Arya, Sansa, Jon mind végeztek ki embereket, akik nem értettek egyet velük vagy éppen bosszúból ölték meg őket.
Danynek azt szánták fordulópontnak, hogy rosszul érezte magát egy ünnepségen és ezért Varys csúnyán nézett rá.
De még így is Arya a legbetegebb, a város felégetése után is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!