Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ti is csalódottak vagytok a...

Ti is csalódottak vagytok a Trónok Harca befejezését illetően?

Figyelt kérdés

SPOILER!!!!! Csak az olvassa tovább aki tudja már a befejezést.

Szóval volt ez a kiszivárgott utolsó pár rész és hát mivel kb minden bejött ami le volt írva, valószínű az utolsó részben is igazuk lesz. Én egész végig Daenerys rajongó voltam, vagyis hát most is az vagyok, de szerintem gyökérség amit csináltak. 7 évadon keresztül fel lett vezetve mennyire törődik az emberekkel, mennyire szeretik, mikre képes (tűzállóság stb). Erre most ez. Dany meghal, Jon a falhoz megy az éjjeli őrségbe, Bran mint király lol. Egy rakás shit az egész. Nem vártam fairytail befejezést de ez egy szutyok.

2019. máj. 18. 15:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
71%

9-es, Martinnak ehhez semmi köze nem volt.

Ha lett volna, ezerszer kiszámíthatatlanabb és odaaágósabb lett volna ez a befejezés. Így csak egy disney mese volt, ahol a gonosz meghal, a jó meg megy a falra mert ott jó neki. Szerintem pont, hogy kiszámítható volt szinte az egész.

2019. máj. 21. 09:11
 12/21 anonim ***** válasza:
22%

Én nem vagyok csalódott, mivel nem vártam, hogy egy konkrét személyé lesz a trón és csak is kizárólag az övé.

Azt is lehetett tudni, hogy drámai lesz a vége. Nem tudom, hogy mégis mit vártak az emberek. Amúgy meg nem teljesen mindegy? Vége, nem folytatódik, így se-úgy se számít, hogy most meghalt a kedvenc karaktered vagy nem.

Egy kis off: Hála, hogy vége. 8 évad alatt egy posztot nem láttam, hallottam a sorozatról, most bezzeg a csapból is ez folyt és hirtelen mindenki vérbeli rajongó. Kicsit fura.

2019. máj. 21. 13:25
 13/21 anonim ***** válasza:
54%
A 3. rész után már nem csalódtam, onnantól tudtam, hogy csak szar lehet.
2019. máj. 22. 20:52
 14/21 anonim válasza:
46%

Szerintem meg azzal van baj, aki ezen hisztizik. Nemcsak mert egy sorozatról beszélünk, hanem mert egy olyanról, ahol sosem volt szempont, hogy a kedves nézők mire vágynak. 1-2 kivételtől eltekintve nem sokan haltak úgy meg, hogy az elvárható volt és jól is esett (gondolok itt Joffreyra és Ramsayre például).

Arról a végtelen arroganciáról nem is beszélve, hogy a kanapéról ülve miért gondolja bárki, hogy hogy is kellett volna történnie? Hogy kellett volna? Kinek kellett volna felcsücsülnie a trónra? Daenerysnek, aki a végére (egyébként teljesen érthető módon) elveszítette az eszét? Havas Jonnak, aki bár jó szívű, de nem kimondottan egy ügyes és jó stratéga, a legtöbb esetben őt is mások húzták ki a csávából, ráadásul ha megnézzük, Daenerys mennyit küzdött a trónért és honnan jutott hová, ahhoz képest Havas Jon története siralmas. Én szomorú lettem volna, ha ő kapja. Ha már Daenerys megőrült, ez volt a legtisztább, ami történhetett. Számomra meg az nem világos, hogy egy igazi GOT fan miért van bármin is felháborodva? Akkor nagyon nem jött át a sorozat, mert a legelső évadtól kezdve tele volt váratlan és rosszul eső csavarokkal. Aki ezt nem szereti, az ne ezt a sorozatot nézze, mert előbb vagy utóbb, de csalódni fog. Úgy gondolom ez a sorozat így is nagyon sok nagyon meglepő fordulattal szolgált, tegyük hozzá, hogy nehéz is lett volna megugrani a nézők elvárásait azok után, hogy leforgatták péládul a bizonyos Hodor-Hold the door jelenetet, vagy a pillanat, amikor kiderül, ki is Havas Jon valójában stb. Ezek annyira ütős, váratlan, de mégis jól felépített jelenetek voltak, hogy talán pont ezek miatt várták az emberek, hogy az utolsó részben akkora csattanás lesz, mint még sosem. Volt csattanó, csak túl magasra helyeztétek az ingerküszöbötöket. Ami szintén a sorozatnak köszönhető, hiszen ha nem rámolják tele annyira fordulattal a korábbi évadokat, akkor most sem támasztottatok volna ekkora elvárást az utolsó évad felé, persze akkor valószínűleg a rajongói tábor is lényegesen kisebb lenne.

2019. máj. 23. 13:29
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
14: Nem azzal van a gond, hogy ez lett a vége. Hanem azzal, hogy HOGYAN lett ez a vége. Hogy HOGYAN jutottunk el idáig. Ha ez a befejezés fel lett volna rendesen építve, akkor azt mondom hogy oké. De nem így történt. Elkapkodott, felépítetlen, értelmetlen fordulatok. Lazy writing húzások. Logikai hibák tömkelege. Karakterfejlődések sárba tiprása. Hollywoodi klisés megmenekülések. Erről szólt a 8. évad.
2019. máj. 23. 13:36
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor nagyon nem jött át a sorozat"

Neked sem sikerült felfogni, hogy mi a bajuk az embereknek a sorozattal.

2019. máj. 23. 13:49
 17/21 A kérdező kommentje:

Még mindig kicsit a hatása alatt vagyok a befejezésnek.

De még mindig nem tudom hova tenni. Egyszerűen elfogadom hogy elcseszték. Ez lesz az, ami a világ legjobb sorozata LEHETETT VOLNA.

Nem tudom megemészteni, egyszerűen ilyen ember nincs, hogy egész végig az emberek a szívügye voltak, a rabszolgákat felszabadította, bezárta a sárkányait a piramis alá, mert egy gyereket megégetett az egyik véletlenül. Megmentette kb az egész világot, de minimum az északiakat a mások seregétől. Jó nem ő győzte le az éjkirályt de nélküle és a serege nélkül mindenki meghalt volna kb az első 10 percben. Persze mindig akarta a trónt stb de hát egész életében ez hajtotta előre. Erre ez az ember, mert pár sérelem érte, lemészárol egymillió ártatlant... És még csak meg sem őrült. Egyszerűen csak hirtelen gonosz lett a semmiből.

Pocsék írás, és ebben Martinnak is ugyanúgy része van, mert ő találta ki hogy ez legyen a vége. Minden esetre engem az összes előzménysorozat de még az hbo is elfelejthet :D

2019. jún. 10. 22:53
 18/21 anonim ***** válasza:
79%
Daenerys megőrülése szerintem pont egy olyan fordulat volt amit folyamatosan építgettek már a kezdetektől. Igaz, az utolsó két évadban ezt is - mint sok mást - hanyagolták, de ha visszanézed az elejéről (éppen azt teszem) látni fogod, hogy mindig is benne volt a kegyetlenség, ami a város felégetéséhez kellett. Csak gondolj a Mereene-i mesterekre akiket keresztre szögeztetett, vagy a számtalan esetre amikor csak a tanácsadói könyörgése miatt mutatott némi kegyelmet.
2019. jún. 11. 08:32
 19/21 A kérdező kommentje:
Éppen ezért mondom, hogy az író is elcseszte ezt, mert ilyen ember egyszerűen nincs, hogy állandóan törődik a néppel stb másik szavával meg városokat éget fel...
2019. jún. 11. 10:51
 20/21 anonim ***** válasza:
58%
De én azt mondom, hogy állandóan benne volt a kegyetlenségre a hajlam és hogy ez éppen Királyvárnál teljesedett ki, csak a veszteségeknek köszönhető amik az őrületbe sodorták. Ennek a kibontakozására a sorozatban nem hagytak elég időt, de biztos vagyok benne hogy a könyvben (ha valaha is megírja Martin papa) sokkal jobban meg lesz indokolva, hogy miért vesztette el a fejét.
2019. jún. 11. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!