Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ti is csalódottak vagytok a...

Ti is csalódottak vagytok a Trónok Harca befejezését illetően?

Figyelt kérdés

SPOILER!!!!! Csak az olvassa tovább aki tudja már a befejezést.

Szóval volt ez a kiszivárgott utolsó pár rész és hát mivel kb minden bejött ami le volt írva, valószínű az utolsó részben is igazuk lesz. Én egész végig Daenerys rajongó voltam, vagyis hát most is az vagyok, de szerintem gyökérség amit csináltak. 7 évadon keresztül fel lett vezetve mennyire törődik az emberekkel, mennyire szeretik, mikre képes (tűzállóság stb). Erre most ez. Dany meghal, Jon a falhoz megy az éjjeli őrségbe, Bran mint király lol. Egy rakás shit az egész. Nem vártam fairytail befejezést de ez egy szutyok.

2019. máj. 18. 15:53
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
42%

Fura én azt hittem hétfőn jön az utolsó rész..

Az, hogy a "szivárogtatásokban" mit írnak az egyáltalán nem mérvadó.

2019. máj. 18. 16:12
 2/21 anonim ***** válasza:
37%
Nem csalódtam. Várható volt, ebben a sorozatban elég sok mindenki meghal.
2019. máj. 18. 16:48
 3/21 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem ez azért van, mert nem azt a szerepet töltik be a sorozatban, amit George RR Martin szánt nekik a regényekben.

Lássuk: Jon a 6. évadban valószínűleg Stannis szerepét kapta meg, utána maradt talán "Stannis" és részben fAegon is, a törvényesített utód, aki veszélyt jelent Danyre.

Cersei szerintem Jonnal fAegon szerepén osztozik.

Bran szerepe pedig értelmét veszítette akkor, amikor átírták a Mások történetét, leredukálták a wargolást, zöldlátást, erdő gyermekeit és minden más északi természetfeletti szálat (szerintem ennek áldozata Jon karaktere is és ezért vitte a 6., 7. és 8. évadban más karakterek szerepét, akik a sorozatban nem léteznek, mert ugye Jonnál a sorozatban fel sem volt vezetve, hogy warg). Ezért ő is csak van, nem tudnak vele mit kezdeni, mert a szerep, amit a könyvek írója szánt neki, a sorozatban nem létezhet a sok kivágás miatt.

Erről beszélt Martin is, amikor említette, hogy a sorozat kihagyásai miatt bizonyosok karaktereket lehetetlen arra az útra vinni, mint a könyveseket.

A sorozat készítői úgy döntöttek, hogy kizárólag a trónra fognak koncentrálni és minden mást kukáztak. Ezért érződik olyan kakának az egész, mert szerintem egyértelműen érződik, hogy bizonyos karaktereknek másban lesz jelentőségük, máshol van a helyük.

2019. máj. 18. 16:52
 4/21 anonim ***** válasza:
90%
De Jon minek menne a falra? Mások nincsenek, a vadakkal összebarátkoztak. A fal se áll már mindenhol. Újraépíti, ha jönnének még mások? Megy inni Tormunddal?
2019. máj. 19. 20:55
 5/21 anonim ***** válasza:
84%

Én az ötödik résznél voltam nagyon csalódott, az utolsóval ebben a pillanatban végeztem.

Igazából nagyjából az történt amire számítottam. Voltak teóriák, hogy Drogon meghal Danyvel együtt, én pont úgy gondoltam, neki ennél több esze van, és nem fogja Jont (az utolsó Targaryent) megölni, ha ő öli meg anyucit. Nem is tette. Ami meglepett, az hogy fogta és megolvasztotta a vastrónt, de teljes mértékben igaza volt. Arra viszont kíváncsi lettem volna, hogy Bran hol "találja meg", ahogy ő mondta.

A másik meglepetés Bran királlyá választása volt számomra. Mindenkire gondoltam, csak rá nem, bár utólag belegondolva ha már így elhanyagolták az ő szerepét, végülis evidens, hogy kap valami komoly "melót" a végére.

Összességében nem csalódtam, de elájulva sem vagyok. Ez már rég nem az igazi Trónok Harca.

2019. máj. 20. 09:14
 6/21 anonim ***** válasza:

Nahát teljesen bejött a szivàrogtatás.

Én csak nem rég kezdtem el nézni a sorozatot, daráltam és utolértem az új évadot, szóval friss az élmény.

Nem értem a sok gyalázást, érezhető volt a változás az 5. évad után, de nem ilyen mértékben, mint ahogy mindenhol fikàzzák. Szerettem a 7. évadot is, az 5. évad volt talán a legunalmasabb. Teljesen logikus, hogy a hosszú, részletes, történetépítkezést a vég közeledtével fel kellett gyorsítani, hiszen ha csak hömpölyög tovább és húzzák, mint a rétestésztát akkor lehetett volna egy brazil szappanopera belőle. Imádtam a látványt, imádtam a karaktereket, a jó párbeszédeket, az utolsó kettőből valóban kevesebbet kaptunk az utolsó évadban, ennek ellenére én szetettem az összes részt, de ezt az utolsót mèg emészteni kell..Nem hittem a szivárogtatásnak, más véget képzeltem. Nagyon ócska, hogy éppen Bran, akinek már elkopott a szerepe, jelentősége, szinte kiiktatták és eddig se igazán bontották ki a jelentőségét, na pont ő legyen a király és ezt mindenki elfogadja első blikkre. Jon megölte szívszerelmét, aki elvileg jót akart és lehet, hogy jó is lehetett volna még, az rendben van és szívszorító volt. Dehogy ezért a jó vagy rossz tettéért Jon csak a falat érdemli, ez nem tetsző megoldás, de hát kell a dráma. Összességében csalódás a vége, pedig minden rész tetszett és bíztam valami frappánsabb lezárásban.

2019. máj. 20. 10:35
 7/21 anonim ***** válasza:
70%
Csalódott vagyok e amiatt hogy Westeros urai megválasztják a kriplit királynak, mert a törpe szerint jó sztorijai vannak, a trón jogos örököse meg mehet a jeges tundrára a kutyájával? Igen, eléggé. 7 évadig építették Jon és Daenerys katakterét h majd egyikük, vagy mindketten a trónra ülnek, 9 éve izgulunk a sárkányokért, és a targaryenekért, erre mit kapunk? Se sárkányt, se Aegon Targaryent, csak a tolószékes Brant királynak...aki semmit nem csinált soha. De ez végül is csak hab a tortán, mert az egész 8 évad hulladék lett.
2019. máj. 20. 13:50
 8/21 anonim válasza:
57%

Igen, csalódott vagyok. Várható volt ugyan, hogy Daeneryst megölik az alkotók, pedig a nézők több, mint felének a kedvenc karaktere volt. Sansára meg koronát pakoltak... Elég vicces.

Vártam volna valami fordulatot még az utolsó részben. Például Dany felül Drogon hátára, elégeti a Vastrónt, aztán bemutat mindenkinek, és visszamegy a makulátlanokkal meg a dothrakikkal Meerenbe, ahol szeretik. Merthogy 7 évadon keresztül egy ilyen fondorlatos kis Targaryen csajszit kaptunk. Ez így kb. az egész karakternek egy nagy b***meg volt.

Másrészről ott volt az egyetlen ütőképes sereg Westerosban, a makulátlanok. Simán tudtak volna királynőjük halála után olyan ramazurit csapni, hogy Jon azt is elfelejtette volna, merre van észak.

Apropó, egyetlen ütőképes sereg? Az utolsó fél órában hová tették a dothrakikat? Tőlük elviekben egész Westeros retteg...

Logikátlan, idóta nyáladzós hollywoodi befejezés volt, pedig nem ezt ígérték.

2019. máj. 20. 19:06
 9/21 anonim válasza:
51%

Nem teljesen értem ezt a cirkuszt. A Trónok harca sosem arról volt híres, hogy az ember azt kapja, amit vár vagy amit elképzel. Az első évadtól kezdve lezártak egy pillanat alatt jól felépített és kedvelt karaktereket. Akkor mégsem hisztizett senki, mikor lefejezték Ned Starkot, mikor megtörtént a Vörös Nász, mikor Cersei felrobbantotta a szentélyt stb stb. Pedig ezzel nemcsak fontos, de az addigi történet szempontjából lényeges karaktereket írt ki a szerző. Az utolsó részben kifejezetten az a jó, hogy hozta az eredeti hangulatát a sorozatnak. Vagyis váratlan volt és kiszámíthatatlan. Branre senki nem tett volna egy lyukas garast sem, hogy király lesz, de minden más forgatókönyv megfordult a fejekben. Épp ez a zseniális az egészben! A 4 megmaradt Stark (Jon Snowt is ide soroltam) pedig azt az életet éli, amire alkalmas. A kalandozó elmegy kalandozni.

Sansa királynő lett, ahogy mindig is elképzelte. Jon pedig visszatért a vadakhoz, barátjához Tormundhoz. Lehet, hogy a nézők nem azt kapták, amit elképzeltek (ahogy egyébként sosem), de a karakterek szempontjából mindenkivel a legjobb történt. Ez sosem az a sorozat volt, ahol számított a nézők véleménye. Mégis rekordokat döntött meg... maradjunk annyiban, hogy tud valamit ez a Martin, amit mi lnézők nem.

2019. máj. 21. 07:00
 10/21 anonim ***** válasza:
63%
Én értem, hogy védjegye volt a sorozatnak nem megadni a nézőnek, amire vágyik, de ami a 7-8 évadban történt az nem ez, hanem rossz írás. Akinek a 8. évad tetszik, azzal nagy baj van.
2019. máj. 21. 07:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!