Imádtam ezt a páratlan látványorgiát!Meg kell mondani párszor bekönnyeztem a filmen pl Thor és édesanyja beszélgetése alatt.Imádtam azt a részt amikor a régi pörölyt visszakapta és mondta még mindig méltó vagyok rá. A lehető legjobb helyre került egyébként a mjölnir,mert amikor Amerika Kapitány harcolt vele libabőőőr :D hiányoltam a végtelen háborúban C.A szerepét,itt azért kárpótolták rendesen. Tony Stark- Robert Downey Jr búcsúja megható volt, pedig méltó volt, a marvel filmek motorjához illő.Semmi nemlesz már ugyanolyan nélküle,hiába jönnek új mesélők.Chris Evans is kiszáll a sztoriból ha jól tudom, szóval nem tudommivé lesz ez az egész.ráadásul a legjobb csajt is kiírták...viszont ő visszatér egy saját filmmel.Szóval nálam a film hibátlan 10/10
2019. máj. 3. 12:28
2/7 anonim válasza:
Hogy hibátlan, az talán egy picit túlzás. De egy minden téren fantasztikus film, az biztos. A látvány, a zene, a forgatókönyv, a nosztalgia, a megható lezárások, egyszerűen csodálatos élmény volt!
2019. máj. 3. 13:10
3/7 anonim válasza:
Nekem összességében tetszett. Volt egy-két jelenet, ami egy picit erőltetett volt, vagy ahol kicsit túltolták a humort, de azért ez még megbocsátható. A történet nekem mindenhol érthető és követhető, a látvány pedig tökéletes volt. Különösen tetszett, hogy a kiírt karakterek mindegyikének története méltó lezárást kapott. Viszont engem egyáltalán nem tudott meghatni a film, egyik érzelmesebb vagy szomorúbb jelenet sem volt igazán hatással rám, pedig a pont az egyik kedvenc karakterem ért szomorú véget. De valószínűleg nem a filmben van a hiba, hiszen rengetegen mondják, hogy megkönnyezték a filmet, lehet hogy csak én nem voltam elég érzelmes hangulatban.
2019. máj. 3. 15:47
4/7 anonim válasza:
Nekem bejött, bár voltak jelenetek, illetve megoldások amik nem tetszettek. Nem feltétlen a karakterhalálokra gondolok, de akár azt is lehetett volna másképp megoldani.
2019. máj. 4. 07:08
5/7 anonim válasza:
Hát jó film,de sehol nincs a Vègtelen Háborúhoz kèpest.
Kicsit unalmas, vontatottabb jellegű. Lassan indul be a cselekmény, a végkifejlett szuper, de nagyon rövid ideig tart.
2019. máj. 4. 18:27
6/7 anonim válasza:
Amúgy ha thor elhozzta a múltból a pörölyt,akkor az ottani énje ott maradt pöröly nélkül?
Vagy amerika kapitány vissza vitte a múltba a pörölyt. Vagyis thor földre érkezésének idejében az előző vagy akár az új részben is 2 pöröly volt a földön?Sőt az utolsó rész szerint már 3 az újal együtt.És amikor behívta,akkor mind a kettőnek oda kellett volna repülnie hozzá?
2019. máj. 4. 22:37
7/7 anonim válasza:
„Amúgy ha thor elhozzta a múltból a pörölyt,akkor az ottani énje ott maradt pöröly nélkül?
Vagy amerika kapitány vissza vitte a múltba a pörölyt. Vagyis thor földre érkezésének idejében az előző vagy akár az új részben is 2 pöröly volt a földön?Sőt az utolsó rész szerint már 3 az újal együtt.És amikor behívta,akkor mind a kettőnek oda kellett volna repülnie hozzá?”
Mi van??:D
Igen, abban az univerzumban Thornak nem volt pörölye pár napig. De ahogy készült az ugrásra Kapi, a kapunál látszódott is, hogy ott van a Mjölnir is mellette. Nem vetted észre? Milyen 3? A rendes univerzumban megsemmisült a Mjölnir. Azért készítette a Vihartörőt. A lopott pöröly + vihartörő volt nála a végső csatában. Ez 2. De mivel a pörölyt visszaküldte Kapi, csak a Vihartörő maradt. A többi értelmetlensét amit írsz. Nem is igazán lehet kibogozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!