Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi lesz a Bosszúállók:Végjáték...

Mi lesz a Bosszúállók:Végjáték után?

Figyelt kérdés

Lesz még olyan film amiben együtt fognak szerepelni azok akik életben maradtak? Vagy már csak egyéni filmek lesznek?

És miért pont "ő" (spoiler miatt nem írom) végzett a végén Thanossal? Lejárt a szerződése az oké, de szerintem még nem olyan idős hogy ne vállaljon többet😔

2019. ápr. 30. 20:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A Bosszállók tuti, hogy szerepelni fognak még, de az eredeti 6-osból állítólag már nem lesz senki a csapat tagja.

Egyébként egy Young Avengers is kinézőben lehet.

A 2. kérdésre válaszolva.

A karakter is már megérdemelt egy lezárást. + a színész is már mással akar foglalkozni. Ez így volt jó.

2019. ápr. 30. 20:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Ne😭én az eredeti 6ost szeretem, nem tudom hogy tudna e érdekelni egy másik banda😔
2019. ápr. 30. 20:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Nézz bele pár képregénybe, mert ez a hatos nem túl gyakori fennállás, hisz rengeteg féle Bosszúállók csapat volt/van.
2019. ápr. 30. 22:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Idén Pókember 2 jön.

Jövőre Fekete özvegy és az Enternals.

2021-ben Fekete párduc 2.

2022-ben Galaxis őrzői 3.

És lehet, hogy lesz Thor 4.

Jelenleg ez a terv.

Szerintem nem lesz Bosszúallók 5.

2019. máj. 1. 12:03
 5/5 anonim ***** válasza:
A Pókember Idegenben után jelentik be a következő 5 év filmjeit.
2019. máj. 1. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!