Az új Bosszúállók film előtt szükséges megnézni az előzőt ha még nem láttam?
Hát ha érteni szeretnéd, hogy miről van benne szó, akkor mindenképp.
Ez a film már egyértelműen épít az előzményekre és azoknak az embereknek készült, akik eddig is követték a filmeket.
Csak ha érteni akarod.
Igen, meg kell. Ez annak a folytatása, egy sorozatot se a negyedik évaddal kezded.
Egyetértek azzal amit az előzők írtak.
Ráadásul "a szükséges megnézni az előzőt" pontosan mit takar? A Marvel kapitányt vagy A Végtelen Háborút vagy úgy az összes eddig elkészült Marvel filmet? A Végjáték rendes megértéséhez és hogy számodra értékelhető legyen a film, az ezen kívül eddig elkészült 21 Marvel filmből kb. minimum 14-15-öt látni kell előtte, de az lenne az igazi, hogyha az összeset ismernéd. Ebben a kérdéseben leírtam mik azok, amik minimum kellenek:
(Ott a 7. válaszoló vagyok.)
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok_..
Ha ezeket nem láttad, akkor szerintem azt se fogod érteni, hogy miről és kikről van szó, vagy hogy miért kéne érdekeljen ami történik benne. Én ezt ahhoz hasonlítom, mintha megnéznéd a Harry Potter 7. részének a második felét, úgy hogy nem láttad az előzőeket. Ez a film tulajdonképpen a Végtelen Háború második fele és a 10 évig építgetett nagy Infinity Saga befejező része.
Ha csak a Marvel Kapitány filmre gondolsz, akkor azt mondom, nem feltétlenül szükséges. De, természetesen jó lenne, ha látnád, mert így majd meglepődsz, hogy ki ez és honnan került ide, mivel a Végjáték feltételezi, hogy te láttad a filmjét, ezért egy szót se pazarolnak rá, hogy felvázolják ki is ő. Amúgy ez az összes benne szereplő karakterre igaz. Senkiről nem fognak gyorstalpalót tartani benne, feltételezi a film, hogy tisztában vagy az előzményekkel és pontosan tudod kikről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!