Melyik marvel filmeket kell mindenképpen látni, hogy értse az ember a Végjátékot? (Spoilerezni tilos! )
Ezt már nagyjából háromszor megkérdezték ezen az oldalon. Egyébként egy három másodperces google keresés eredménye:
Vasember 1
Vasember 2
Thor 1
Amerika Kapitány 1
Bosszúállók
Vasember 3
Thor 2
Amerika Kapitány 2
A galaxis örzői
Bosszúállók 2
Hangya
Amerika Kapitány 3
Doctor Strange
Thor 3
Bosszúállók 3
Pont ezért írtam ma ki kérdést.
Nagyon gagyi a történet.
Szia! Én már láttam a filmet, szóval megpróbálom összeszedni azokat a filmeket, amik kellenének hozzá.
Először is, azt azért érdemes tudni, hogy a film egy jelentős része a karakterek drámájáról szól, szóval ha valakit hidegen hagy az egész Marvel és a benne lévő szereplők, akkor simán lehet, hogy nem fog neki tetszeni vagy nem fogja a filmet valami nagy számnak tartani. Aki 3 órás zúzásra számít, az csalódni fog. Ez a film egyértelműen az előzményekre épül, önállóan nem igen állja meg a helyét szerintem.
Az egy dolog, hogy a film érthető egy-két előzmény film ismeretében is, de az közel sem jelenti, hogy élvezhető is.
Én alapvetően továbbra is az összes megnézését ajánlom, de ha valaki ezt nem akarja, akkor ahhoz, hogy legalább nyújtson is valami élményt a film és érthetők legyenek a főbb utalások, a következők kellenek:
Amerika kapitány 1
Vasember 1
Bosszúállók
Thor 2
(Én ajánlanám a Thor 2 után a Vasember 3-at is!)
Amerika kapitány 2: A tél katonája
Galaxis Őrzői 1 (Ajánlanám a 2-t is, hogy az ő történetük teljesen érthető legyen!)
Bosszúállók 2: Ultron kora
Amerika kapitány 3: Polgárháború
(Szerintem érdemes lenne megnézni a Dr. Strange-et is)
Thor 3: Ragnarök
Bosszúállók 3: Végtelen Háború
Hangya és Darázs
Aki ezeket nem látta az nem tudom, minek nézi meg a Végjátékot. Én úgy gondolom ezek a filmek minimum kellenek, hogy nagyjából átlássuk a nagy történetet, aminek ez a film a lezárása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!