A Vissza a jövőbe eredeti és új szinkronja szó szerint megegyezik? Miért szidják az újat?
Nem egyezik a szöveg, és azért a két szinkron között öregedtek nem keveset a szinkronszínészek is.
Nem vagyok egy kifinomult audio esztéta, de ordít a különbség a két szinkron között.
Van némi különbség a szöveg között, bár nem olyan sok.
Nekem viszont feltűnik, én az eredeti szinkronost láttam először, és utána nagyon sokszor. Mikor a tv-ben véletlen meghallottam, hamar észrevettem az eltéréseket.
De nem is annyira a szöveg, hanem maga a hangszín, hangsúly az, ami eltér. Amikor az 50 éves Rudolf Péter ismét szinkronizál egy tizenévest, az azért elég hülyén jön le:)
Összességében elég összecsapottnak tűnik az új szinkron, érződik rajta, hogy sebtében dobták össze, mert volt valami jogi hercehurca az eredeti szinkron miatt, így újra kellett csinálni a leadhatóság miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!