A notinon árult teszter megegyezik az eredeti parfümmel?
És ha boltban fújsz magadra ugyanilyen tesztert, azt se érzed? Igazából kétlem hogy a tesztert hamisítanák, plusz a notino elég megbízható oldal. Nekem is teszter van, de máshol vettem, nagyon tartós.
A szag érzékelés néha elég furcsa dolgokat tud produkálni, ez az egyik amire gondolni tudok; meg hogy máshogy viselkedik különböző embereken egy-egy illat (rajtam is van pár ami nem marad meg, pedig mindenki állítja hogy 12 óráig érezni).
Kipróbálom egy üzletben, hogy működik egy ottani teszter, jó ötlet, köszönöm.
Én is gondoltam az általad leírtakra, hogy megbízható üzlet a notino, tehát csak nem hamisítvány, meg hogy másként viselkedik ugyan az a parfüm más emberen... csak ami mégis elgondolkodtatott, hogy ahogy írtam, van, hogy hazaérve még a felsőmön sem érzem az illatát. Így valójában még a leggagyibb edtvel sem jártam. Ha más nem ,legalább a ruhán érződött a magamra fújt illat.
De majd megnézem egy dmben pl, kíváncsi vagyok...
Igen, valóban, nem futottam még bele ott, de bíztam benne, talán sikerül elcsípni valamikor. :)
Akkor máshol próbálkozom. Köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!