Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Snoke túl éli hogy ketté vágták?

Snoke túl éli hogy ketté vágták?

Figyelt kérdés
Darth Mault is ketté vágták, és ő is túl élte.

2018. márc. 26. 14:23
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

"Egy különálló Kylo Ren film? És miről szólna, mit csinálna?"

Pl. arról, hogy milyen volt mint jedi lovag, hogy csábítja át Smoke a sötét oldalra, hogy jön rá erre Luke, hogy támadja meg Kylot, Kylo hogy végez az új generációs jedikkel, stb. Lenne ott story.

2018. ápr. 6. 11:00
 32/40 anonim ***** válasza:
Csak magamat tudom ismételni, ez nem elég monumentális egy filmhez, inkább írják meg regénynek, abban legalább Ben/Kylo gondolatai révén jobban átlehet adni ezt a vívódást, meg az egész sztorit. Meg ugye túl izgalmas sem lenne, hiszen tudjuk mi történt, valaminél azt is tudjuk hogyan. Szerintem ez a téma regényért kiált. Meg a Lucasfilm legutóbbi nyilatkozata szerint a 9. epizóddal vége a Skywalker saga-nak, nem fog több film velük készülni. Meg ahogy kinéz a Story filmeket is hanyagolni fogják a Solo után(amit én nem bánok, szerintem csak trilógiában kéne gondolkozniuk) vagy pedig elkezdenek évi több filmet moziba küldeni, aminek szintén nem örülnék.
2018. ápr. 6. 14:41
 33/40 anonim ***** válasza:

Kylo Renről további filmet legfeljebb a kicsit távolabbi jövőben tudok elképzelni, most itt van ez a Solo triológia, meg Johnson dolgozik még valami másik triológián, ezek a filmek szerintem kb. 10 év mire lemennek teljesen. Ha lesz esetleg további triológia, mert kizárni sose lehet, mert Hollywood a Star Wars névvel elég jó bevételt produkál, és lenne mondjuk ep. 10-12, az 2030 előtt aligha kerülne moziba. Na egy olyasmiben el tudnám képzelni Kylo Rent, de ott már ő is idősebb lenne, a történet szerint is.

Vagy pedig még a most készülő Solo triológiában tudnám elképzelni, mondjuk a 3. részben ami kicsit később játszódik, és láthatnánk Han kisfiaként. haha, ez a kis srác a Stranger Thingsből játszhatná Ben Solot. :D

[link]

2018. ápr. 6. 15:50
 34/40 anonim ***** válasza:
Én egyelőre csak arról tudok, hogy Rian Johnson, meg a Trónok harca készítőpárosa kaptak 1-1 trilógiát. Solo film szerintem amúgy sem lesz akkora siker, de majd meglátjuk. Bár azt tudom, hogy a csávóval több filmre írattak alá, de ettől még nem biztos, hogy le is forgatják mind.
2018. ápr. 6. 16:18
 35/40 A kérdező kommentje:
Na most ez olyan dolog, hogy aki nem akar látni egy előzmény filmet a Kylo Renről, az nem nézi meg. Ennyi. Nem kell azok elől elvenni aki mondjuk akar ilyet látni pl.
2018. ápr. 13. 10:25
 36/40 anonim ***** válasza:

Előzmény film Kylo Renről? Felesleges, mert a nyakamat rá, hogy a Solo film mondjuk 3. részében szerepelhetne, benne lehetne kis srácként, feltéve ha az az rész mondjuk az ep6 és 7 között játszódna.

Egyébként én se bánnék egy Kylo Renes filmet, bár erre nem sok esélyt látok. De inkább csak a színész miatt, mert olyan jól hozza a szerepet és öröm nézni. :D

Azért a "Kylorianek" örömére nyár elejére itt a Don Quixotés film, hogy erre az évre is legyen valami jó film, amíg nincs új SW. Harrison Ford fanoknak meg az Indiana Jones 5 jöün jövőre.

2018. ápr. 13. 15:21
 37/40 anonim ***** válasza:

"Solo film mondjuk 3. részében szerepelhetne"

Milyen Solo film milyen 3. része?

2018. ápr. 13. 16:42
 38/40 anonim ***** válasza:
Hát a fiatal Han Soloról szóló triológiának a harmadik része. De az még nagyon a jövő zenéje, az első rész még csak most kerül a mozikba azt hiszem májustól.
2018. ápr. 13. 16:55
 39/40 anonim ***** válasza:
Ki mondta nektek hogy a Solo-féle film az trilógia lesz? A Solo az egy antológia film, ahogyan a Zsivány Egyes is volt, egy lesz belőle és nem több, két év múlva valószínűleg a Kenobi (esetleg Boba Fett) antológia film jön. Solo filmből ez az egy lesz. Amire ti gondoltok, trilógia, az teljesen más, abból kettő is lesz, az egyiket Rian Johnson forgatja, a másikat meg a Trónok harca rendezői, de azok közül egyiket sem kezdték még el.
2018. ápr. 13. 23:56
 40/40 anonim ***** válasza:
Oké, bocsi, valamiért azt hittem hogy triológia lesz a Solo film is.
2018. ápr. 14. 15:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!