Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Snoke túl éli hogy ketté vágták?

Snoke túl éli hogy ketté vágták?

Figyelt kérdés
Darth Mault is ketté vágták, és ő is túl élte.

2018. márc. 26. 14:23
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:

1 év és kiderül

Na?

Senki nem fog tudni neked választ adni erre a kérdésre, max csak tippelni, vagy igen, vagy nem. Szerintem nem. Mások szerint meg igen.

A Darth Maulos párhuzamot meg inkább hagyjuk

2018. márc. 26. 15:12
 2/40 A kérdező kommentje:
Darth Mault is ketté vágták, de túl élte, mert a sith sötét ereje ismeretében is olyannnyira előrehaladt, hogy egy ilyen sérülést is képes volt kezelni, majd visszatért a klónok háborújában egy pókszerű bionikus protézissel. Ha ez egy egyszerű sithnek sikerül, pont egy Snokenek nem, aki viszont a sötétség legfőbb vezére?
2018. márc. 26. 15:40
 3/40 anonim ***** válasza:
De ha jól tudom Mault Talzin anya élesztette fel valahogy.
2018. márc. 26. 15:56
 4/40 anonim ***** válasza:

Majd kiderül, ha kijön a 9-es epizód.

Én örülnék neki, ha visszatérne, egyrészt mert jó volna már látni egy igazán gonosz főgonoszt is végre, de azt is csak úgy, ha nem csak a trónusán üldögél és osztja az észt.

Kylo Ren nem az a főgonosz típus, bár ő saját magát önkéntesen sorolta be a sötét oldalra, de természetéből adódóan közben a fény is húzza maga felé, úgy hogy ő sötét nagyúrként failure.

Szóval marad Snoke - vagy valaki más gonosz. Snokeot alakító színész elkottyintotta, hogy tudja, hogy a rajongók mennyire megbotránkoztak azon, hogy ilyen váratlanul kikerült a filmből, de boldog lenne ha Snoke visszatérhetne és esély is lát rá. A visszatérHET kifejezése, lehet afféle SW IX spoiler is, hadd törjék a rajongók kis buksi fejüket a dolgon. :D

Ha visszatérne, az Kylo Ren sorsát is megpecsételné, össze kéne dugniuk Reyjel amijük van, hogy le tudják győzni. Snoke azért elég erős, külön-külön le se tudnák győzni, de olyan erő kötelék van köztük, hogy egymást lehet hogy még jobban feltuningolják, ha közelebb kerülnek egymáshoz. Vajon miért tiltották régen a jedik az érzelmi kötődést és a románcot? Szóval együtt meg lehet hogy nagyon erősek lennének? Ez persze csak teória.

2018. márc. 26. 16:33
 5/40 anonim ***** válasza:
Persze, miért is ne. Ez akkor lenne igazán veszélyes, ha ez az erő a sötét oldalt erősítené.
2018. márc. 26. 16:35
 6/40 anonim ***** válasza:
Maulban még van némi élet mikor a Baljós Árnyakban utoljára látjuk, Snoke már a TLJ-ban kihűlt. Gagyi lenne, ha két karakter is túl élné a félbevágását. Plusz Maul testileg erős, fiatal lény volt, míg Snoke egy öreg, vézna, törékeny egyed. Az Erő nagy benne, de a teste már gyenge. Szóval nem hiszem, hogy túlélte, és remélem is, hogy nem. Nem találom túl jó karakternek, egy nagy klisé, szóval én nagyon örültem a gyors kiírásának. Ezzel is azt üzenték a készítők, hogy ma már nincs a filmvásznon helye egy ilyen klisé karakternek, akinek a gonoszsága annyiból áll, hogy csak beszél róla(sötétség így, sötétség úgy), de nem tesz semmit. Meg ez a kinézet, bakker. A gonosznak mindig valami ocsmány képű, torz alaknak kell lennie. Tiszta 80-as évek, Uralkodó 2.0 volt. Egyáltalán nem fog hiányozni a karakter. Max. egy visszaemlékezés legyen, ahogy találkozik az ifjú Ben Soloval, hogy láthassuk, hogyan is térítette át.
2018. márc. 26. 17:29
 7/40 anonim ***** válasza:
Azt még hozzátenném, hogy Snoke nem a sötétség, hanem az Első Rend legfőbb vezére. Szóval korántsem a legnagyobb ágyú az Erőhasználók mindenkori történelmében, csak éppenséggel ebben az időszakban, mikor oly' kevés van belőlük, Snoke csak ekkor tud érvényesülni, mert nincs más, nincs vetélytársa. Elvileg a karakter már élt a Birodalom előtt is, akkor miért nem vette át annak a vezetését? Ja, mert a Sithekkel már nem bírt volna el valószínűleg. Ugye ő még csak nem is Sith, pedig ez a rend épült az Erő sötét oldalára, ő mégsem a követője, tagja ennek. Ő csak simán egy Erőhasználó(amennyire jelenleg tudjuk), aki színre lépett miután a Sithek eltűntek. Lehet, hogy ugyanúgy vette át az Első Rend vezetését, mint most Kylo, azaz valami katonai fejes próbált visszakozni(mint most Hux), de Snoke egy kis fojtogatással egyből be is csicskította. Snoke egyedül azért lehetett legfőbb vezér, mert volt egy nagy előnye a többiekhez képest, hogy Erőhasználó volt. De korántsem a legerősebb.
2018. márc. 26. 17:48
 8/40 anonim ***** válasza:

Nem, Darth Maul túlélte, mert a rajongók éveken keresztül sírtak hogy ennyi időt kapott a Baljós Árnykban, ezért hozták vissza, csak ezt az univerzumban megmagyarázták azzal a baromsággal, amit leírtál.

Persze ez igaz Snokera is, őt is visszakövetelik a rajongók, de nem hinném, hogy visszatérne.

Egyébként csak hogy alátámasszam az előbb leírtakat, ha Maul vissza tudott térni akkor Sidious miért nem? (tudom hogy a legendsben visszatért, de ez KÁNON)

Snoke meg nagyon nem a sötétség vezére.

Az a helyzet hogy semmit nem tudunk róla, csak azt hogy hogy néz ki, még a képességeiről se tudunk alig valamit, de az alapján ahogy meghalt, szerintem még az Inkvizítornak sem lett volna ellenfél (lol)

Nem értem hogy miért emelik isteni magasságokba minden kérdésnél, mikor nem csinált semmit, csak megdöglött. Ez még nekem is menne.

2018. márc. 26. 17:52
 9/40 A kérdező kommentje:
Én pl. örülnék ha visszatérne, mert nem láttam harcolni (annó az SW3-ban megörültem annak amikor Sidious végre nem csak beszélt hanem harcolt is, ráadásul két "textúrában is), az eszembe se jutott hogy megpecsételődne Ren sorsa (itt olvastam), de már csak emiatt is tetszene.
2018. márc. 26. 18:13
 10/40 anonim ***** válasza:

Kylo Ren elég erős erőfelhasználó, amit tudunk róla: megállítja a lézert a levegőben, ha rálőnek azt is kivédi, le tud blokkolni bárkit, vagy akár felkapni és odavágni valamihez, kiolvassa az ember gondolatát, de feltételezem szuggerálni/irányítani is tud (mint Rey a rohamosztagost), meg máshol már kifejtettem, fizikailag is erős, mert 7. rész végén kap egy haslövést, vállszúrást, egy vágást a karjára meg egy másikat ami az arcától a mellkasáig terjedt - ez utóbbiakat egy olyan fénykardtól kapta ami korábban egy nagy kősziklát is kettészelt meg a fatörzseket is úgy szeli mint a levegőt. Szóval van valami "pajzs" féléje is. :D Meg hát tud kapcsolódni gondolatban Reyjel, az is egy hasznos skill.

És ott van Snoke, nem tudom mennyire erős a fizikuma, de valamikor jól fejbe vághatták és mégse patkolt el. Vagy már elpatkolt egyszer, de feltámadt utána. :) Snoke ereje - amit láttunk belőle nem is fizikai harcban érvényesül, hanem a gondolata erejében. Bárkiből ki tudja olvasni hogy mire gondol, egy olyan erős karakter mint Kylo Ren se tud "elrejtőzni" előle, mert akarata ellenére is belelát a fejébe, de ha kedve van, őt is felkapja és megpörgeti a levegőben, dettó mint Reyt vagy bárki mást. És ha hihetünk neki, ő kapcsolta össze először a 8. részben Kylot és Reyt is, tehát létre tud hozni kivetüléses kapcsolatot más személyek között. A gondolata erejével kínozni is tud és feltételezem akár ölni is. Egy Snoke - Kylo Ren párbajban Snoke vinné a pálmát, kikapná Kylo kezéből a kardot és leszúrná vele, mindezt 10 méteres távolságból figyelné szinte kisujját se mozdítva... Szóval Snokeot azért ne becsüljük alá.

Az más tészta hogy Kylo zseniálisan kicselezte az öreget, a fénykardját és Reyt figyelte, arra koncentrált, Snoke is ezt érzékelte, ugyanakkor a bal kezébe meg a Snoke melletti kardra összpontosított. Snoke említette, amíg Skywalker él, a remény is él a galaxisban. Másra gondolt, mégis az utolsó (?) Skywalker végzett vele, a sors iróniája.

2018. márc. 26. 20:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!