Snoke túl éli hogy ketté vágták?
Remélem meghalt vagy legalábbis a 9.filmben ne legyen benne.
Értelmetlen dolog lenne, hogy visszahozzák a film 30percében hogy utána megint meghaljon a 110percben. Ha annyira erős hogy a halálból is visszatér, akkor nevetséges lenne hogy a film végén megint meghal. Ráadásul a trilógia záró részében nem lenne idejük rendesen kidolgozni és megismertetni ezt a "Snoke a halálból is visszatér" karaktert, akiről még mindig alig tudunk valamit.
Nekem nem tetszett, karakteridegennek éreztem. A Jediben olyan lenézően beszélt a fénykard(ok)ról, jedi fegyvernek nevezte, és mondta is, hogy nála nincsen. Persze ettől még 20 évvel azelőtt nyugodtan hordhatott magánál fegyvert, de nekem nem tetszett, szerintem neki csak az Erőt használva kellett volna harcolni. (Ez igaz Yodára is.) A másik meg az, hogy nagyon lassan, darabosan mozgott, rossz volt nézni a jedikkel elleni vívását. Bezzeg amikor az arca nem látszott, akkor egyből csinált egy hátra szaltót, vagyis gondolom a kaszkadőr csinálta. Pedig a Dooku-s fénykard párbajokat szeretem, az előzmények legjobbjai(Kivéve a Yodával vívott), érdekes, hogy a jóval idősebb C. Lee megtudta tanulni, előtudta adni rendes a koreográfiát.
Snoke-kal biztos kezdenek majd valamit, lehet könyv formában, vagy animációs sorozatban, nem tudom, de nem a következő filmben az biztos.
Egy különálló Kylo Ren film? És miről szólna, mit csinálna? Ellenfele sem volt Rey előtt, hiszen Skywalker elbújt előle. Szerintem a téma nem követel meg egy filmet, nem lenne elég nagy volumenű. Én inkább könyveket olvasnék Kylo-ról, remélem a 9. epizód után jönnek is majd a róla szólók.
,,Persze ettől még 20 évvel azelőtt nyugodtan hordhatott magánál fegyvert, de nekem nem tetszett, szerintem neki csak az Erőt használva kellett volna harcolni."
Na ja, csak ha nem tart magánál fegyvert, akkor Mace-ék levágják a szenátusi teremben, mint egy disznót. Azért nem volt Vitiate szintű erőhasználó a filmekben, annyira nem volt erős, hogy ne szoruljon rá a fénykardra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!