Szerintetek Kylo Ren és Rey összejönnek a Star Wars 9-be?
Bizony, Luke tisztességesen bejárta a hős útját, nem úgy, mint Rey. Persze a régi padavanokhoz képest kevés az a kiképzés, amit kapott, de a Jedi visszatér-es énje nem is bír akkora tudással. Meg ugye azt se felejtsük el, hogy az előzmények előtt nem tudtuk, hogy a jedik 20 évig készülnek lovagnak.
Én szerettem Luke-ot és Hant is nagyon, és nem érzem, hogy meggyalázták volna a karaktereket az új részekben.
Han csak Leia miatt maradt a Lázadókkal, tett ő magasról a nemes ügyekre. A Jedi végén is lelépett volna, ha Leia Luke-ot választja, ugye amikor ő még nem tudta, hogy amazok testvérek. Számomra teljesen logikus , hogy a fia átállása, és a megromlandó házasságának következtében visszaállt csempésznek. Ahogy ő is mondta csinálja, amihez a legjobban ért. Nekem egy Solo tábornok lett volna a csalódás, aki parancsokat osztogat egy Ellenálló hajóról, mert az nem Han Solo.
Luke az endori csata után, de már előtte is legendává vált, ami egy kicsit a fejébe szállt, és túl nagy teherré vált számára ez. Mikor megérezte, hogy tanítványa, Ben veszélyeztetheti az egész életművét, akkor újból megkísértette őt a sötét oldal - mint anno a Halálcsillagon, mikor Leia-t féltette -, és eljátszott a gondolattal, hogy megöli unokaöccsét. Ennek a következménye lett a jedi iskola megsemmisülése, a tanítványok halála, ugyanakkor Kylo Ren és az Első Rend megszületése. Luke szégyenében, amiért elárulta és áttaszította Bent a sötét oldalra örök száműzetésbe vonul. Most nem állhat ki a gonosz és a serege ellen egy "lézerkarddal", mert most ő a felelős ezek létrejöttéért, és a szégyenérzete teljesen megbénítja. Nem mondom én is örültem volna egy fénykardot magabiztosan forgató Luke-nak, de ez a változat, amit kaptunk számomra teljesen reális és emberi volt.
Kylo Ren-ről ódákat lehetne zengeni, hogy miért is az eddigi legzseniálisabb Star Wars karakter all time, de nem teszem. Aki akarja kiguglizhatja, mert szerencsére nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel.
Hogy mi lesz a karakter sorsa, az érdekel engem is leginkább a 9. résszel kapcsolatban. Elmondták már többször is, hogy ez lesz a Skywalker saga utolsó része. Kylo az utolsó Skywalker(sKYwalker soLO), tehát ha túl is élné az epizódot, több filmben már úgy sem szerepelhetne. Én örülnék, ha végre meglépnének valami új dolgot a lezárással kapcsolatban, és nem a szokásos kliséket kapnánk. A karakterhez nem lenne méltó lezárás, ha Rey legyőzné őt - ha mindenféleképpen ezt tervezik, akkor legalább Rey is pusztuljon vele -, sem ha végül mégis átállna a világos oldalra. Meg kéne lépni azt, amit most a 8. részben csak rebesgettek, azaz a fény és a sötétség egyensúlyát, és egy Erőhasználót, aki ezzel bánni is tud. Tökéletes vége lenne a trilógiának, ha Kylo - esetleg Rey-jel együtt - megtanulna lubickolni a két oldal között, és így igazságosan, ugyanakkor ha kell szigorral vezetné az Első Rendet/Birodalmat/Köztársaságot, és végre elhozná ennek a galaxisnak a rendet és békét. De szerintem maradnak a kliséknél, és a végén a felkelők majd tűzijátékoznak. Pedig milyen szép vége lenne ennek az eposznak, ha a zárójelenet Kylo és Rey esküvője lenne a Coruscanton, és ők lennének a Császár és Császárné.
A folytatások már be vannak jelentve, ha minden igaz a Solo film után hanyagolják egy kicsit a Story filmeket, helyette két trilógia fog futni párhuzamosan, évenkénti váltásban. 2020-ban már jön is Rian Johnson trilógiájának első része, 21-ben pedig a másik trilógia kezdete. Skywalkerek egyikben sem lesznek!
Kylo-t a legjobb karakternek nevezni naaaaaaaaaaagyon meredek. A Disney-éra alatt valóban ő a legjobb, de ez azért van mert nincs nagyon nagy konkurencia..
A legendsből meg milliáááárd kiforrottabb, jobb és összetettebb karakter van (bocs hogy mindig az nem kánon sz***rságot hozom fel, de arról tudok a legtöbbet és az a kedvencem)
Ja, amúgy OFF, de ez van
"Az Új remény eleje és A birodalom visszavág vége között nagyjából 3 év telik el, ami közben Luke két tapasztalt Jedi mester alatt tanul hónapokig"
Ezt mondom én is. 3 év telik el, hónapokig tanul. Szerinted ez elég, szerintem meg semmi. Egy huszonéve tanuló jedi/sith ellen ez nem szabadna hogy elég legyen, akkor sem, ha ő a megváltó. Rey ebből a szempontból egy még rosszabb karakter, de mivel optimista vagyok és mindenkiről (még a filmesekről is) a legjobbat feltételezem, hiszem, hogy ezt valahogy megmagyarázzák a 9. részben. Luke azért annyival jobban ki lett találva, hogy végül nem ő győzi le a főgonoszt, de ettől nekem valahogy nem lett a kedvencem. Nekem teljesen belefért a karakterébe az, hogy elvonul a világtól és senkit nem akar látni. "ez a változat, amit kaptunk számomra teljesen reális és emberi volt. " Pontosan így gondolom én is. A Star Warsban nem sok reális dolog van, nem is ezért szeretjük, de nekem sem volt bajom azzal amit Luke karakterével csináltak, pedig sokan támadják.
"Kylo és Rey esküvője lenne a Coruscanton"
Ez azért talán durva. Oké, a "Rey megöli Kylot" verziónál egy fokkal jobb, de ne már hogy a kettő között nem lehet valami normális megoldást kitalálni. Újat már úgysem tudnak mutatni, mert annyi film van, hogy mindenféle befejezést láttunk már valahol, mindegy mit csinál a Disney, az klisés lesz.
"Kylo-t a legjobb karakternek nevezni naaaaaaaaaaagyon meredek"
Én is csak azt mondtam, hogy az új részekből ő a legjobb, és azt is hozzátettem, hogy szerintem. Ha szerinted meg egy hisztiző hülyegyerek, azt is el tudom fogadni, mert tulajdonképpen az. A Skywalkereket Kylo Rennel bezárólag kiírtani viszont teljesen felesleges és elfogadhatatlan hülyeség volna. Legalábbis számomra elfogadhatatlan. Szóval ez a véleményem arról hogy Kylo Ren és Rey összejönnek a Star Wars 9-be. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!