Star Wars teória ötlet! Mit gondoltok? (Úgyse csinálja meg a Disney XD)
Szóval... tudom, h nem így volt/van/lesz, de nem lenne poén, ha az SW IXben kiderülne, h Rey mindenkit átrázott/megszívatott/kijátszott, és ő a főgonosz?! Tudom, Jar Jar sith nagyúr szintű lenne, de akkor is! Ti hogyan reagálnátok erre? Hogy ő azért MaRey Sue, mert már tudta használni az erőt, átvert Snoketól kezdve Lukeon át Kyloig mindenkit, és a végén mindenkit kinyír és létrehoz egy új sötét birodalmat? Ha kiderülne egy szép háttérsztori kerekítésével, h ő a várva várt igazi főgonosz és nem Crylo Ren? XD
Mit gondoltok?
UI: Tudom, h úgysem fog megvalósulni, és a jelenlegi háttérsztorijával (ami egy nagy 0) hülyeség, csak elméleti kérdés.
Nem, hanem kutatott valami után. XD
Nem tudom... mondom, h elméleti kérdés, de egy szép háttérsztorival... és kitudja, h gyermekkorától kezdve ott élt? Csak tőle tudhattuk, szóval hazudhatott is XD
Félre ne érrs, tudom, h nem így lesz, nem véletlen elméleti a kérdés. :)
Meg ha nem hagyta el a Jakkut, akkor hogy vezet űrhajót profin, mint Solo? XD
(De a Disney úgysem lépi meg XD)
Mondom, hogy elméleti!!! XD
Csak annyit kérdezek, h mit szólnátok, ha ez lenne a mozivásznon XD
Amúgy a Clone Warsban Maul is kukázott XD
Passz... csak eszembe jutott. Persze nem úgy h random közli, h 'én vagyok a sötétúr'
Hanem egy szép háttérsztori felvezetéssel. Mert valjuk be, eddig Reynek nemsok van, csak lóg a levegőben.
De légyszi, a kérdésre válaszoljatok!!!
A válasz után lehet szidni a kérdést, de logikailag jól összerakott választ szeretnék! Most azzal fogtok jönni, ha a sztori alapból más és a kérdés hülye az nem jó. Lehet hülyeségnek tartod, csak játsz el a gondolattal, h te vagy a rendező, és azt mondják h azt csinálsz a filmmel, amit akarsz, de Rey a végén a főgonosz. Milyen háttérsztorit csinálnál és hogyan? :)
Köszönöm szépen! Örülök, hogy van akinek tetszik! :D
Még dolgozgatok a háttér történeten, addig is még várom válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!