Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Star Wars teória ötlet! Mit...

Star Wars teória ötlet! Mit gondoltok? (Úgyse csinálja meg a Disney XD)

Figyelt kérdés

Szóval... tudom, h nem így volt/van/lesz, de nem lenne poén, ha az SW IXben kiderülne, h Rey mindenkit átrázott/megszívatott/kijátszott, és ő a főgonosz?! Tudom, Jar Jar sith nagyúr szintű lenne, de akkor is! Ti hogyan reagálnátok erre? Hogy ő azért MaRey Sue, mert már tudta használni az erőt, átvert Snoketól kezdve Lukeon át Kyloig mindenkit, és a végén mindenkit kinyír és létrehoz egy új sötét birodalmat? Ha kiderülne egy szép háttérsztori kerekítésével, h ő a várva várt igazi főgonosz és nem Crylo Ren? XD

Mit gondoltok?

UI: Tudom, h úgysem fog megvalósulni, és a jelenlegi háttérsztorijával (ami egy nagy 0) hülyeség, csak elméleti kérdés.

2018. febr. 8. 20:33
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
84%
És pusztán azért lakott magányosan egy sivatagban, hogy jól átverhesse a nézőket is!
2018. febr. 8. 20:36
 2/27 A kérdező kommentje:

Nem, hanem kutatott valami után. XD

Nem tudom... mondom, h elméleti kérdés, de egy szép háttérsztorival... és kitudja, h gyermekkorától kezdve ott élt? Csak tőle tudhattuk, szóval hazudhatott is XD

Félre ne érrs, tudom, h nem így lesz, nem véletlen elméleti a kérdés. :)

Meg ha nem hagyta el a Jakkut, akkor hogy vezet űrhajót profin, mint Solo? XD

(De a Disney úgysem lépi meg XD)

2018. febr. 8. 20:39
 3/27 anonim ***** válasza:
Aha, de azért szemetet szedett össze, amiből egy kis adag kaját tudott magának vásárolni. A nagy főgonosz.
2018. febr. 8. 20:40
 4/27 A kérdező kommentje:

Mondom, hogy elméleti!!! XD

Csak annyit kérdezek, h mit szólnátok, ha ez lenne a mozivásznon XD

Amúgy a Clone Warsban Maul is kukázott XD

2018. febr. 8. 20:43
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Na de hiába elméleti kérdés, ha alapból egy hülyeség az eddig történtek fényében. Tehát nem arról van szó, hogy csupán hülyeség lenne ez a vége, hanem arról, hogy maga a felvetés is értelmetlen az eddigiek miatt.
2018. febr. 8. 20:45
 6/27 A kérdező kommentje:

Passz... csak eszembe jutott. Persze nem úgy h random közli, h 'én vagyok a sötétúr'

Hanem egy szép háttérsztori felvezetéssel. Mert valjuk be, eddig Reynek nemsok van, csak lóg a levegőben.

De légyszi, a kérdésre válaszoljatok!!!

A válasz után lehet szidni a kérdést, de logikailag jól összerakott választ szeretnék! Most azzal fogtok jönni, ha a sztori alapból más és a kérdés hülye az nem jó. Lehet hülyeségnek tartod, csak játsz el a gondolattal, h te vagy a rendező, és azt mondják h azt csinálsz a filmmel, amit akarsz, de Rey a végén a főgonosz. Milyen háttérsztorit csinálnál és hogyan? :)

2018. febr. 8. 20:53
 7/27 anonim ***** válasza:
62%
Logikailag összerakott választ vársz egy a logikának teljes mértékben ellentmondó kérdésre.:DDD
2018. febr. 8. 21:24
 8/27 A kérdező kommentje:
Pontosan :D
2018. febr. 8. 22:08
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez tetszene, ezen eddig még nem gondolkodtam el. Egy merészebb rendező meghúzhatná ezt is, az biztos hogy ehhez képest még Snoke hirtelen elfűrészelése is piskóta lenne! Ez eddig a legérdekesebb és legbátrabb teória, de egyébként simán lehetne. Most komolyan, ne akadjunk már fel azon hogy roncsokat kapart elő a Jakkun, Palpatine meg a jedik orra előtt bóklászott vagy 15 évig sith nagyúrként. Amúgy is lehet valakinek a reinkarnációja vagy mittudomén. Nekem ez nagyon tetszik, és egyébként simán el bírnám képzelne, a gond ott van hogy Abrams nem fogja meghúzni, a Disney egy pénzsóvár majmok gyülekezete, akiknek a max profit a cél, és ez nyilván a happy enddel fog legkönnyebben megvalósulni, azaz Rey erős jedivé avanzsál, Kylo átáll, az Első Rend elbukik (ha Snoke eetleg visszatérne akkor kimúlik másodszor is), és természetesen a végén Rey és Kylo összejönnek. Ez a kézenfekvő, és egyúttal eléggé lapos forgatókönyv. De az biztos hogy ez elég nagyot csavarna a történeten. Jó, remek teória. Végre valami érdekes. :)
2018. febr. 8. 22:15
 10/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Örülök, hogy van akinek tetszik! :D

Még dolgozgatok a háttér történeten, addig is még várom válaszokat! :)

2018. febr. 8. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!