Stranger Things teória?
Figyelt kérdés
Van egy teóriám a Stranger Things 3. évadával kapcsolatban, szerintetek ez lehetséges?
Szóval mivel van 008 és 011 szerintem lesz a harmadik évadban 009 és 010 is. Ericának lehet köze lesz hozzá mivel a duffer testvérek azt mondták több szerepet kap a kövi évadban. Illetve láttam egy képet ahol a falán bekarikáztak pár rajzot amin napraforgók meg szivárványok voltak stb. Szóval lehet tudomást szerzett a laborról vagy ilyesmi. Vagy ő az egyik a 009 és 010 közül. Illetve Hopper lánya Sara aki bár elvileg meghalt de az is előfordulhat hogy ő a másik és az erejével meg a laboránsokkal elhitették Hopperrel hogy meghalt. Bár ez nem olyan valószínű. Ti mit gondoltok? Tudtok még ilyen teóriákat?
2018. jan. 25. 16:18
1/2 anonim válasza:
Ez nagyon jó teória lett de szerintem Sarah dolog az nem történne meg mert elméletileg rákban halt meg
2/2 anonim válasza:
Azon én is sokat gondolkodtam, hogy van-e 009 és 010, és az is eszembe jutott, hogy Sarah-nak nem túl kibontakozott szerepe van. Szerintem Kalit is visszahozzák még valahogy a történetbe. 009 és 010 szerepe meg valahogy úgy lenne izgalmas, ha egyikük “gonosz” lenne, vagy legalább negatív karakter. Kíváncsi vagyok, hogy ők bekerülnek-e tényleges szereplőként a soriba, ha egyáltalán léteznek és a képességeik is érdekelnek (gondolom nem ugyanolyan lenne egyik se mint Elevené vagy Kalié). Egyikük lehetne fiú, mert érdekel, hogy hogyan bánna az erősebbik nemből valaki a képességével, valamint az is jó lenne, ha kiemelnének egy eleinte háttérbe szorult karaktert, mint például Erica. Szívesen látnék egy olyan jelenetet, ahol valakik összecsapnak az erejüket használva, és egy ilyen nagyobb csatát csinálnának, ami csak kettejükről szól. Nekem még az is eszembe jutott, hogy Willnél azok után, hogy járt az Upside Downban és megszállta a Shadow Monster, jelentkezne valami “tünet” utóhatásként. Steve pedig érdeklődhetne valaki más utan, és Dustin is kapna magának egy párt, bár ők ketten alkotják a legjobb párost. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!