Mi a véleményetek a Disney féle Star Warsról?
2005-ben készült az utolsó Star Wars.
Ennyi.
Én csak a filmeket nézem, és eddig tetszettek. A 7. rész extra kockázatkerülő volt, de szórakoztató. Másodszori nézésre már nem nagyon állta meg a helyét nekem. A Rogue One csak a végére indul be igazán, viszont a legkirályabb végső csatát láthattuk a SW történelemben. Csak a végét kell újranézni, de azt jó sokszor. A 8. rész az egyik legjobb SW film valaha, és többszörösen újranézhető. A Disney jó úton van egy újabb sikeres franchise felé.
Nekem megdöbbentő, hogy egyesek mennyire gyűlölik, de hát ez van.
a 7-8al egyértelműen nemi erőszak történt minden szinten ez nem vitás és kb leköpték a rajongókat szemtől szembe és a filmbe betett nem titkolt trollkodásokkal is.
viszont a zsivány 1es nem lett rossz,1-2x meg lehet nézni.
e miatt viszont nem lehet azt mondani,hogy nem tudnak rendes sw filmet csinálni,és ebből következik az is,hogy a 7-8 direkt lett olyan szörnyű mint amilyen.
viszont minden évben jönni fog egy sw film,úgyhogy a 7-8-9et gyorsan figyelmen kívül lehet majd hagyni és a feledés homályába vetni örökre mint csúf rosszul sikerült sebhelyet az sw arcán.
# 4 ott a pont :9
A star wars 6 részes, Lucas által készített 6 rész. A disney baromkodás sosem fog bekerülni a mi szeretett világunkba. Lehet lepontozni, akkor is így lészen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!