Ti mit gondoltok, hogy a Disney át vette a Star Warst?
Szerintem ez a 2 rész évtizedek múlva is tökéletes lesz
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
elrettentésnek.
Csak a pénz érdekli és nem kockáztat semmit
Az eddig jól bevált sablonokra építi a történetet.
A Jedik nyóc sztorija nagyjából a Birodalom visszavág története.
Lázadók menekülnek a birodalmiak elől miközben az ifjú tanítvány leckéket vesz a nagy mestertől.
#2 folyt
de nem is ez a legnagyobb baj, hanem a többnyire dilettáns színészek nem adnak érzelmi töltést a filmnek. Ez persze zöld háttér előtt játszva nem is egyszerű.
Ilyenkor jutna nagy feladat egy jó dramaturgnak ha lett volna.
a zsivány azért nem volt olyan sza-r és érződött,hogy nem csak és kizárólag 10 éveseknek készült mint a 7 meg a 8.
és így,hogy minden évben jönni fog 1 film,a 7-8 ultra fos mivolta felfogható egy igen gyenge szárnypróbálgatásnak,útkeresésnek.
szerintem felfogták,hogy megosztó volt és pontosan tudják,hogy a rajongókat is ki kell szolgálni nem csak a gyerekeket mert a rajongókban is potenciális pénz van,és ha lemegy ez a fos 3 részes etap,akkor változtatni fognak.
addig meg az antológia filmek tekinthetőek majd normális sw-nek,mert a zsivány azért hozott egy jó közepes szintet,ami mutatja,hogy tudnak ők és a 7-8 direkt lett olyan infantilis és bugyuta,nem pedig a dilettanizmus miatt.
Nekem csak a 7.rész nem tetszett.
A Zsivány Egyes és az Utolsó Jedik sztem jobb filmek mint az összes többi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!