Star Wars teória ötlet! Mit gondoltok? (Úgyse csinálja meg a Disney XD)
Szóval... tudom, h nem így volt/van/lesz, de nem lenne poén, ha az SW IXben kiderülne, h Rey mindenkit átrázott/megszívatott/kijátszott, és ő a főgonosz?! Tudom, Jar Jar sith nagyúr szintű lenne, de akkor is! Ti hogyan reagálnátok erre? Hogy ő azért MaRey Sue, mert már tudta használni az erőt, átvert Snoketól kezdve Lukeon át Kyloig mindenkit, és a végén mindenkit kinyír és létrehoz egy új sötét birodalmat? Ha kiderülne egy szép háttérsztori kerekítésével, h ő a várva várt igazi főgonosz és nem Crylo Ren? XD
Mit gondoltok?
UI: Tudom, h úgysem fog megvalósulni, és a jelenlegi háttérsztorijával (ami egy nagy 0) hülyeség, csak elméleti kérdés.
Ennek az égvilágon semmi értelme. Azért működik egy fordulat, mert nem mond ellent a korábbiaknak. Valami extra információt ad, és a korábbi információt helyezi más fénybe. Az fordulat, hogy a Hatodik érzék főszereplője egy szellem, mert minden ami eddig történt, az ezzel összhangban van. Az nem fordulat, hogy a főszereplő egy rózsaszín nyuszi, mert semmi ami eddig történt, az nincs ezzel összhangban.
De azért jó látni, hogy milyen okosak azok, akik a Disney féle SW-t fikázzák...
Szívesen várom a további válaszokat is :)
Az előzőeket pedig nagyon szépen köszönöm :D
Pontosan. Teória. Jól megértjük egymást XD
Köszönöm a válaszokat, a továbbiakat is várom aki szeretne írni! Minnél több, annál jobb :D
Biztos nem lépik meg, és egy csomó mindent nem magyarázna meg, de nagyon tetszene. Amúgy lehetne valahogy úgy is, hogy nem a csaj ver át mindenkit, hanem kisgyerekkorában kiderült hogy valami született főgonosz, ezért kitörölték az emlékeit, és nevelőszülőkhöz adták. Aztán a 9 részben visszajönnének az emlékei, és Csak Crylo Ren tudná megállítani, hogy elpusztítsa az egész galaxist, aki a hősi halált halna a kettejük összecsapásában, és így automatikusan főszereplővé és mindenki kedvenc Disney hercegévé lépne elő, és megbocsájtást nyerne a rajongók szemében amiért megölte Han Solot (meg még pár ezer embert). Tessék csináltam neked Disney változatot az elképzelésedet alapul véve. Nyilván nem kapjuk meg ebben a formában se, de ha mi pár perc alatt le tudunk írni ilyen hülyeségeket, akkor biztos filmes szakemberek meg tudnák írni értelmesen a sztorit, szóval nekem tetszene egy ilyen csavar a fimbe, jobban tetszene, mintha bejönnének a Reylo elméletek.
Jó ég, hogy mondhattam ilyet!?
Tyű, ez is nagyon király! :D
Ráadásul eladható a Disney részéről XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!