Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Star Wars teória ötlet! Mit...

Star Wars teória ötlet! Mit gondoltok? (Úgyse csinálja meg a Disney XD)

Figyelt kérdés

Szóval... tudom, h nem így volt/van/lesz, de nem lenne poén, ha az SW IXben kiderülne, h Rey mindenkit átrázott/megszívatott/kijátszott, és ő a főgonosz?! Tudom, Jar Jar sith nagyúr szintű lenne, de akkor is! Ti hogyan reagálnátok erre? Hogy ő azért MaRey Sue, mert már tudta használni az erőt, átvert Snoketól kezdve Lukeon át Kyloig mindenkit, és a végén mindenkit kinyír és létrehoz egy új sötét birodalmat? Ha kiderülne egy szép háttérsztori kerekítésével, h ő a várva várt igazi főgonosz és nem Crylo Ren? XD

Mit gondoltok?

UI: Tudom, h úgysem fog megvalósulni, és a jelenlegi háttérsztorijával (ami egy nagy 0) hülyeség, csak elméleti kérdés.

2018. febr. 8. 20:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
57%

Ennek az égvilágon semmi értelme. Azért működik egy fordulat, mert nem mond ellent a korábbiaknak. Valami extra információt ad, és a korábbi információt helyezi más fénybe. Az fordulat, hogy a Hatodik érzék főszereplője egy szellem, mert minden ami eddig történt, az ezzel összhangban van. Az nem fordulat, hogy a főszereplő egy rózsaszín nyuszi, mert semmi ami eddig történt, az nincs ezzel összhangban.

De azért jó látni, hogy milyen okosak azok, akik a Disney féle SW-t fikázzák...

2018. febr. 8. 22:24
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Nono! Én vagyok a 9-es, és én imádom a Disyney-s Star Warsokat is! Csak egyszerűen tény, hogy a biztonsági játékra utaznak a max pénzért cserébe, és ezáltal hagynak kiaknázatlan lehetőségeket a filmben. De ettől még nem rossz, sőt, az új rész nekem kifejezetten tetszett. Egyébként meg pont hogy nem mondana ellent a filmnek, hanem sok mindent megmagyarázna, pl. a gyors tanulását, a nagy erejét, a tökéletes képességeit, azt hogy legyőzi Kylo Rent, megöli a testőrgárdát, sarokba szorítja Lukeot, stb. stb. Nem sok fontosabb momentumnak mondana ellen, hacsak nem akarsz azon rugózni hogy akkor miért tengette a napjait a sivatagban. Lehet hogy nyaralni volt, azt akkor mi van?... :D
2018. febr. 8. 22:32
 13/27 anonim ***** válasza:
50%
Ezen nincs túl sokat magyarázni. Amikor először találkozunk vele, akkor már tud harcolni, és tehetséges az erőben. Tud valamennyire szerelni, ezt is látjuk a bemutatkozásakor, és hajót vezetni, ami megint csak nem túl meglepő. Elég sokan tudnak, plusz láttuk, hogy robogót is tud vezetni, és egész nap űrhajókban mászkál. Hogy ilyen jól tud, az megint csak az erővel van összefüggésben, ahogy azt Luke és Anakin esetén is láthattuk. Szerintem ez tiszta műbalhé. Egy átlag akcióhős sokkal hihetetlenebb dolgokat csinál az Erő nélkül is.
2018. febr. 8. 22:48
 14/27 A kérdező kommentje:

Szívesen várom a további válaszokat is :)

Az előzőeket pedig nagyon szépen köszönöm :D

2018. febr. 10. 20:32
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy tök jó teóri. Azt el tudom viccen kívül képzelni hogy az új zöld és kék dupla pengés karddal megöli a Ren lovagokat persze Kylot is Hux jelenlétében majd bejelenti hogy ő a Sith sötét úrnője majd csesznye sárgára vált át a szép barna szeme.
2018. febr. 11. 00:15
 16/27 anonim ***** válasza:
46%
Teória.
2018. febr. 11. 00:16
 17/27 A kérdező kommentje:

Pontosan. Teória. Jól megértjük egymást XD

Köszönöm a válaszokat, a továbbiakat is várom aki szeretne írni! Minnél több, annál jobb :D

2018. febr. 11. 17:13
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Biztos nem lépik meg, és egy csomó mindent nem magyarázna meg, de nagyon tetszene. Amúgy lehetne valahogy úgy is, hogy nem a csaj ver át mindenkit, hanem kisgyerekkorában kiderült hogy valami született főgonosz, ezért kitörölték az emlékeit, és nevelőszülőkhöz adták. Aztán a 9 részben visszajönnének az emlékei, és Csak Crylo Ren tudná megállítani, hogy elpusztítsa az egész galaxist, aki a hősi halált halna a kettejük összecsapásában, és így automatikusan főszereplővé és mindenki kedvenc Disney hercegévé lépne elő, és megbocsájtást nyerne a rajongók szemében amiért megölte Han Solot (meg még pár ezer embert). Tessék csináltam neked Disney változatot az elképzelésedet alapul véve. Nyilván nem kapjuk meg ebben a formában se, de ha mi pár perc alatt le tudunk írni ilyen hülyeségeket, akkor biztos filmes szakemberek meg tudnák írni értelmesen a sztorit, szóval nekem tetszene egy ilyen csavar a fimbe, jobban tetszene, mintha bejönnének a Reylo elméletek.

Jó ég, hogy mondhattam ilyet!?

2018. febr. 11. 22:35
 19/27 A kérdező kommentje:

Tyű, ez is nagyon király! :D

Ráadásul eladható a Disney részéről XD

2018. febr. 12. 13:56
 20/27 anonim ***** válasza:
Nagyon remélem hogy Rey és Kylo nem jönnek össze. Úristen de rossz lenne. Kylo maradjon végleg a sötét oldalon.
2018. febr. 15. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!