Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Star Wars teória ötlet! Mit...

Star Wars teória ötlet! Mit gondoltok? (Úgyse csinálja meg a Disney XD)

Figyelt kérdés

Szóval... tudom, h nem így volt/van/lesz, de nem lenne poén, ha az SW IXben kiderülne, h Rey mindenkit átrázott/megszívatott/kijátszott, és ő a főgonosz?! Tudom, Jar Jar sith nagyúr szintű lenne, de akkor is! Ti hogyan reagálnátok erre? Hogy ő azért MaRey Sue, mert már tudta használni az erőt, átvert Snoketól kezdve Lukeon át Kyloig mindenkit, és a végén mindenkit kinyír és létrehoz egy új sötét birodalmat? Ha kiderülne egy szép háttérsztori kerekítésével, h ő a várva várt igazi főgonosz és nem Crylo Ren? XD

Mit gondoltok?

UI: Tudom, h úgysem fog megvalósulni, és a jelenlegi háttérsztorijával (ami egy nagy 0) hülyeség, csak elméleti kérdés.

2018. febr. 8. 20:33
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
41%
Persze a két főszereplő pont egy szép fiatal lány, és egy helyes (kigyúrt) fiatal fickó és majd nem jönnek össze. Ha nem jönnének össze szándékos félrevezetésnek élném meg, nem váratlan fordulatként. Mondom ezt úgy, hogy én is azt szeretném látni ahogy Kylo Ren valami emlékezetesebb főgonosszá válik, mert eddig sajnos eddig Mary Sue több trükköt mutatott, sőt talán még gonoszabb is.
2018. febr. 16. 12:13
 22/27 anonim ***** válasza:
Engem az nem érdekel hogy szépek benne a fiatalok nálam ez nem indok arra hogy mindenképp összejöjjön valamelyik valamelyikkel. Én is azt akarom hogy Kylo a sötét oldalon maradjon és egy hatalmas zsarnok legyen. Reyt tanítsa tovább Luke szelleme meg Yodáé vagy mit tom én de a lényeg az hogy küzdjön m
2018. febr. 16. 21:50
 23/27 anonim ***** válasza:
Nem tudok gépelni. Azt akartam írni hogy Rey és Kylo komolyan küzdjön meg egymással kegyetlenül. Jól fárasszák ki egymást. És a végén vagy Kylo nyerjen vagy legyen döntetlen.
2018. febr. 16. 21:54
 24/27 anonim ***** válasza:

"Azt akartam írni hogy Rey és Kylo komolyan küzdjön meg egymással kegyetlenül. Jól fárasszák ki egymást. És a végén vagy Kylo nyerjen vagy legyen döntetlen."

Én is ezt akarom, sőt nem ne legyen döntetetlen! Kylo nyírja ki Reyt! Anyira állat lenne! De ne álmodozz, inkább smárolni fognak. Nem láttál még Disney filmet, vagy bármilyen filmet? Nem mintha én akkora filmes lennék, de ha az lennék, biztos megcsináltam volna úgy hogy a főgonosz valami robotszerű ocsmányság legyen, vagy a főszereplőcsaj egy wookie, vagy bármi, hogy ne shippejék őket annyian. Ez meg így totál szándékosnak tűnik.

Azt biztos nem kapjuk meg hogy a sötét oldal győz, pedig igazán egyedi és meglepő fordulat lenne, viszont ez egy gyerekközönségnek készült film, ezt hajlamosak vagyunk elfelejteni, pedig tény.

2018. febr. 17. 22:26
 25/27 anonim ***** válasza:
Én úgy akarnám a befejezést mint amilyen a Sith-ek bosszúja volt. A sötét oldal győzzön de a film legvégén mégis mutassannak egy kis remény sugarat. Kylo ne haljon meg hanem végleg maradjon a sötét oldalon. Hux pedig legyen hű önmagához és gyáva veszett korcsként támadja hátba Kylót. Úgy eltudnék képzelni egy komoly belső konfliktust Hux és Kylo között. Meg Ren ha nagyon gonoszkodni akar akkor kitaláltam neki egy képességet. Az Erőt használva a gondolatával az áldozat szívét szétzuzza és a szerencsétlennek belső vérzése lesz majd kb 3 másodpercig vért köhög fel és meghal. Rey se halljon meg csak derüljön ki róla hogy Kylótól van birtokában az Erőhasználati és harci tudása.
2018. febr. 18. 03:12
 26/27 anonim ***** válasza:

"Én úgy akarnám a befejezést mint amilyen a Sith-ek bosszúja volt"

Egy záró epizódban ennek mégis mi értelme?

2018. febr. 18. 10:30
 27/27 anonim ***** válasza:
Mert nekem úgy tetszene, és akkor nem lenne rinya se a kötelező happy end se a túl komor befejezés miatt sem.
2018. febr. 18. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!