Szerintetek Kylo Ren és Rey összejönnek a Star Wars 9-be?
Annyira viszont nem egyértelmű, kérdezz meg egy gyerek nézőt. (nekem ők a kontroll csoport, mert végül is neki készült a film). Aki nem gondolkodja túl a dolgot, mint mi fanatikusok, az csak annyit lát a hülye Reylo teóriáinkból, hogy nem jönnek össze mert a végén döntenek hogy nem azonosak a céljaik. Kylo egy dühöngő hülyegyerek marad, Rey pedig rácsukja a Falcon ajtaját. Nekem felnőtt nézőként viszont ez nem elég hogy elrettentsen.
Egy biztos, már szinte eldöntöttem, hogy nem veszek mozijegyet, hanem elmeséltetem valami spoilerező alakkal, hogy mi lesz ezzel a két szereplővel, és csak utána nézem meg. Nem bírnám idegekkel végignézni a kétórás filmet, ha aztán az a vége hogy Kylo Rent kinyírjuk, mert egy gonosz kis szemétláda, Rey pedig győz, mert jó és fehér ruhát hord.
Szóval nem azt akarom kihisztizni, hogy mindenképpen legyen esküvő a film végén, csak annyi az elvárásom, hogy Kylo Ren menősége ne határolódjon be a 7. rész "megállítom a lézert a levegőben" résznél. Szerintem ez nem nagy elvárás, mégis a 8. rész után úgy éreztem nem kapom meg.
Rey Poeval fog összejönni. :D
Kylo meghal, Snoke öli majd meg aki nem halt meg, mert ő igazából Plagueis.
15-ős ezt most nem értem :D De a régi disney meséknek nincs köze ehhez a Kathleen Kennedy féle fostalicskához :O
Mindegy úgy is meghal a kiscsaj a 9-edik részben a heronia szerephez elengedhetetlen :D Reméljük nem lesz több disney wars.
"Rey és Ben összefognak csapni egymással"
Ez nyilvánvaló. A kérdés csak az hogy hol csapnak össze? A hálóban vagy a trónteremben:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!