Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek Kylo Ren és Rey...

Szerintetek Kylo Ren és Rey összejönnek a Star Wars 9-be?

Figyelt kérdés
Én nagyon remélem hogy nem. Kylo maradjon a sötét oldalon, Rey pedig keményen küzdjön meg vele.

2018. febr. 18. 04:05
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Annyira viszont nem egyértelmű, kérdezz meg egy gyerek nézőt. (nekem ők a kontroll csoport, mert végül is neki készült a film). Aki nem gondolkodja túl a dolgot, mint mi fanatikusok, az csak annyit lát a hülye Reylo teóriáinkból, hogy nem jönnek össze mert a végén döntenek hogy nem azonosak a céljaik. Kylo egy dühöngő hülyegyerek marad, Rey pedig rácsukja a Falcon ajtaját. Nekem felnőtt nézőként viszont ez nem elég hogy elrettentsen.

Egy biztos, már szinte eldöntöttem, hogy nem veszek mozijegyet, hanem elmeséltetem valami spoilerező alakkal, hogy mi lesz ezzel a két szereplővel, és csak utána nézem meg. Nem bírnám idegekkel végignézni a kétórás filmet, ha aztán az a vége hogy Kylo Rent kinyírjuk, mert egy gonosz kis szemétláda, Rey pedig győz, mert jó és fehér ruhát hord.

Szóval nem azt akarom kihisztizni, hogy mindenképpen legyen esküvő a film végén, csak annyi az elvárásom, hogy Kylo Ren menősége ne határolódjon be a 7. rész "megállítom a lézert a levegőben" résznél. Szerintem ez nem nagy elvárás, mégis a 8. rész után úgy éreztem nem kapom meg.

2018. febr. 19. 19:03
 12/33 anonim ***** válasza:
87%
Én optimista vagyok és bízok benne, hogy Kylo jobb sorsra lesz érdemes. Csak ha azt nézzük, hogy honnan indult a hetedik rész elejétől és hol tart most a nyolcadik végén. Az elején még Snoke tökéletesen szófogadó bábja volt, a tökéletes tanítvány. Mióta bejött a képbe Rey, megváltozott, onnan hogy lekerült róla az álarc és az emberi oldala láthatóvá vált. Snoke is észrevette, hogy Kylo szemet vetett Reyre, ami még érdekesebbé tette a dolgot, hogy nem csak Snoke által kerültek kapcsolatba, hanem maga az Erő is összekapcsolta őket. (Akaratlanul is nekem a kapcsolatukat a filmben mutogatott két arany kocka egy láncon jelképezi). Ha Snoke szempontjából nézzük, Kylo Ren fejlődése kudarc, mert a tettei alapján jó pár lépést tett a fény felé. Főleg, hogy már Snoke sincs felette, akinek eddig meg kellett felelnie és aki a sötét oldalra csábította. Ha Rey szempontjából nézzük, akkor Kylo fejlődése meg pozitív irányú, gyűlölettel tekintett rá, egy maszkos teremtmény-szörnyetegre, akinek szívből a halálát kívánta. Aztán minden egyes kapcsolódás után erősödött a kapcsolatuk és Rey sem szörnyetegnek hívja már, hanem Bennek... Rey is optimista, még hiszi hogy Kylo átállhat hozzá. Kylo kapcsán se feledjük, hogy az ő a döntéseit nem a logika irányítja, hanem az érzelmei. Az hogy Rey rácsapta a végén az ajtót? Na és, nem először és nem utoljára kosarazta ki, Kylo sem az a típus azért aki egy visszautasítás miatt felköti magát, még jó párszor hadjáratot indít Rey felkutatására, aligha hagyja ennyiben a dolgot. Főleg hogy hiába léptek le az ezeréves Sólyommal, bármikor fel tudja keresni gondolatban... Talán még oda is tud materializálódni. :D És miért ne állhatna át Rey Kylo mellé, végül is nem gonoszak a céljai, a különféle csoportosulásokat akarja felszámolni, hogy egy egységesség által álljon be a rend a galaxisban.
2018. febr. 19. 19:55
 13/33 anonim ***** válasza:
0%

Rey Poeval fog összejönni. :D

Kylo meghal, Snoke öli majd meg aki nem halt meg, mert ő igazából Plagueis.

2018. febr. 19. 21:58
 14/33 anonim ***** válasza:
0%
Mintha eltünt volna a kommentem. Akkor mégegyszer a Rey nevű kiscsaj a négert fogja választani mert az illik a disney világába :)
2018. febr. 19. 22:06
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
14-es, ez nem igaz, mert a disney voltaképp nagyon szereti a tékozló fiú koncepciót. Pl. Szépség és a szörnyeteg, ahol szintén agresszív állat a főhős, aztán ott van A hercegnő és a béka, ahol léhűtő élősködő a csávó, aki nem tud felnőni, aztán Aladin is ott van, aki tolvaj és hazudozó, Aranyhaj esetében pedig ugyan ez áll. A disney nagyon bírja a rosszfiúkat, főleg újabban. Várom már, hogy a lányoknak is ennyi mindent megengedjenek, mert milyen már, hogy a lányok legyenek szépek, kedvesek, szorgalmasak, a fiúk meg lehetnek léhűtő hazudozók, ha a végére megjavulnak (de a lány végig legyen az). Na mindegy, érted a lényeget. És aki még előbb mondta, hogy nem megy be a moziba, ha Kylo meghal, na én is hasonlóan vagyok. Valószínűleg én bemegyek a moziba, de ott fogok sírni, ha megölik :,D (mondjuk mire most eljutottam a moziba, már kb. tudtam mi lesz, úgyhogy lehet most is előbb elér majd a hír)
2018. febr. 19. 23:01
 16/33 anonim ***** válasza:
26%
Szarabb mer úgyse lehet ez a trilógia, úgyhogy felőlem azt csinálnak, amit akarnak.
2018. febr. 20. 01:48
 17/33 anonim ***** válasza:
47%

15-ős ezt most nem értem :D De a régi disney meséknek nincs köze ehhez a Kathleen Kennedy féle fostalicskához :O

Mindegy úgy is meghal a kiscsaj a 9-edik részben a heronia szerephez elengedhetetlen :D Reméljük nem lesz több disney wars.

2018. febr. 20. 11:52
 18/33 anonim ***** válasza:
72%

"Rey és Ben összefognak csapni egymással"

Ez nyilvánvaló. A kérdés csak az hogy hol csapnak össze? A hálóban vagy a trónteremben:DDD

2018. febr. 20. 18:08
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha már a Disney pároknál tartunk, nem fogsz tudni példát mondani, ahol nem két fehér jön össze. Oké a Hercegnő és a béka, de ott a csávó is színesbőrű, nem mintha bajom lenne vele, csak azért, hogy lásd miért nem hiszek a Finn és Rey párosításban. Na ez egy tipikus filmkészítői elterelés. Lehet hogy nem lesz több Disney-féle Star Wars, de szerintem nyitva akarják hagyni az ajtókat ha mégis akarnák folytatni. Ezért nem halhat meg Kylo, és nem igazán tudnék más párt elképzelni mellé. Lehet hogy a 9. résszel kiírják a Skywalker családot, de szerintem egy okos filmkészítő ezt nem meri meglépni. Szóval a logikám szerint Rey-nek azért kell összejönni Kylo-val mert máshogy nem maradhat fent a Skywalker vonal. Biztos nem néznék meg egy következő részt, amiben nincs Skywalker. Az már nem Star Wars!
2018. febr. 20. 19:05
 20/33 anonim ***** válasza:
Tom és Jerry habár szex nincs köztük :D
2018. febr. 20. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!