Ha csak egyetlen kérdésre kaphatnátok választ a Star Wars 9. részében, nektek melyik lenne az ami leginkább érdekelne?
Ha az új trilógia eddigi részeivel kapcsolatban a záró epizód csak egyetlen kérdésre adhatna magyarázatot, de arra kielégítően, akkor ti melyik kérdésre várnátok leginkább választ? (Na jó, ha több is van akkor többet is mondhattok, de legyen ott hogy melyik az amelyik a leginkább izgat titeket!)
Ja, és a GYŰLÖLKÖDŐK KÍMÉLJENEK! Ha fikázni akarod az új filmeket és nem a kérdésre válaszolni, akkor keress más fórumot, köszi!
Engem az érdekelne a legjobban, hogy Snoke hol tartózkodott és mit csinált az eredeti trilógia idején. Illetve, hogy hogyan került az Első Rend élére. De szerintem ezt csak könyv formájában fogjuk megtudni.
Amúgy olyan sok rejtély nem is maradt a 9. részre. Leginkább a végkifejlet lesz majd érdekes.
1. Snoke kicsoda, micsoda, hol volt eddig stb.
2. Ren lovagok kifélék, mifélék, mit tudnak stb.
3. Rey honnan szedi a tudását? Kylo-tól? Vagy letorrentezi az Erőből? Esetleg egy korábbi jedi reinkarnációja vagy mi?
Kb. ebben a sorrendben. Igen, a Rey rejtélyt csak a 3. helyre tettem. Snoke nekem ennél is nagyobb kérdőjel. A Ren lovagok meg már a hetedik óta érdekelnek. Elég menőknek tűnnek, ráadásul minek vannak a sztoriban, ha nem tudunk meg róluk semmit? Ebben az esetben, ennyi erővel Kylo lehetett volna totál egyedül is, teljesen felesleg volt őket egyáltalán megemlíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!