Szerintetek a Star Warsban Daisy Ridleynek (Rey) az eredeti vagy a magyar hangja a jobb? Melyik passzol inkább a karakterhez?
Szerintem a magyar hangok manapság 99%-ban jó szarok.
Sajnos piszkosul felhígult a szakma, mindenki betolja a gyerekét-unokáját, vagy megszop a szerepért ezt-azt és látszik is.
Nulla minőség, ugyanazok a szinkronhangok, nyávogás vagy épp érzelemmentesség...
Hacsak tehetem nem nézek szinkronos filmet - pedig a régieket imádtam.
egyszer végigszenvedtem szinkronosan,még egyszer nem nézem meg.
feliratosan meg végképp nem a 7-8at.
így sajnos nem tudom értékelni dézi eredeti hangját.
Egyet kell értenem az előttem szólóval. Bár a Star Wars-nak szerintem elég jó szinkront csináltak és igen, Sallai Nórának kellemes a hangja. Adam Driver-nek is a Star Wars-os szinkronja az eddigi legjobb,(Zöld Csaba kiváló munkát végzett szerintem) legalább nagyjából közelít az eredetihez. Minden más filmjében, amiben láttam ezt a színészt (Driver-t), szerintem sokat veszítettek a karakterei a szinkronnal.
Daisy Ridley-re visszatérve, igen, mélyebb a hangja, plusz szerintem a brit akcentusa is rásegít erre az orrhang érzésre...de akkor is, ilyen az eredeti színésznő, ez az eredeti hangja, ezen játssza végig a szerepet. Bármennyire jó is egy szinkron, tulajdonképpen egy másik színész játékát hallgatod.
Nekem a magyar kicsit jobban tetszik.
Személyes kedvencem viszont a lengyel szinkronja (Kylo normál hangja viszont elég semmilyen): https://www.youtube.com/watch?v=PH4w__JQODA&feature=youtu.be
Tényleg jó a lengyel szinkron is! :D
Amúgy, ha simán csak a hangot nézzük, akkor talán a magyar a jobb. (Kylo esetében is, ha már korábban megemlítettem a karaktert) Sallai Nóra hangja szerintem is kellemesebb, talán egy kicsit kedvesebb is, mint Daisy-é.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!