Havas Jont miért utálják annyira? Trónok harca
Sokan szidják gyk-n is. Nem értem,hogy miért.
Bátor,becsületes,jószívű,önfeláldozó,igazi hősalkat,már ami a sorozatot illeti,a könyvben nem tudom hogy van.
Mance Rayderhez a túlélés miatt csatlakozott,de Qhorrin is ezt akarta,ráadásul sokat megtudott,hogy mire készülnek,de aztán megmentette őket az élete árán. Daenerysnek pedig azért hódolt be,mert szüksége van rá,és Daenerysnek is rá.
Mondom,nem olvastam a könyvet,de ez a sorozatban klappol,szerintem.
Spoiler
Ha úgy vesszük,Vyserion miatta halt meg a 7. évadban... ha nem szarakodik Havas Jon,már rég elmehettek volna,de ettől még sok jó tulajdonsága van.
Mert egy klasszikus, gagyi hollywoodi hőst csináltak belőle. A könyvben majd Stannis Baratheon fogja legyőzni a Boltonokat, nem Jon Snow. De a sorozat hülye írói megölték Stannis-t és Jon-nak adták a szerepet, mert Jon-ra jobban illik a hős, mint Stannisre. A könyvben gyönyörűen fel van építve, hogy az első három könyvben (első 4 évad a sorozatban) hogyan esik át olyan dolgokon, amik miatt később jó vezető lesz belőle. A sorozatból ez teljesen kimaradt szinte.
Amúgy másik idiótaság: Missandei (néger szépség) és Podrick a könyvekben kb 10 évesek mindketten. A sorozatban meg csak azért lettek felidősítve, hogy mutathassák őket meztelenül vagy hogy szex-vicceket gyárthassanak velük.
Tormund meg 30-as, hanem inkább minimum 50-es (de inkább 60-as), teljesen ősz csávó. Neki meg csak azért vitték le a korát a sorozat készítői, mert így jobb cimbik lehetnek Jon-nal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!