Nem is merek hozzászólni, mert nem olvastam a könyveket, szégyen :( (Komolyan?!)
Én azért nem szimpatizáltam vele eddig, mert a sorozat elején idegesítő, negatív szereplő volt, aki elárulta a testvérét, hogy tetsszen a vérfertőzött, bunkó kis hercegnek, tipikus utálatos liba volt. Aztán, ahogy rosszabbra fordult a sorsa monthatni sodródott vele, mindig jobban érdekelt más, vele kapcsolatos szereplő, pl. Tyrion. De most ennek az évadnak a végefelé nagy fejlődésen ment keresztül, erős és viszonylag logikus is lett, de a személyisége azért maradt.
Az meg, hogy nagyon szép, relatív. Szerintem a Dorne-iak gyönyörűek, mégse szeretem őket, mint karaktereket.
"még van hová fejlődnie, mert az hogy nem mondta el hogy petyrék serege jöhetne és ezzel több száz ember halálát okozta"
Mivel nem tudta biztosra, hogy jönnek-e... Westeroson nincs mobiltelefon vagy Facebook chat, szóval Kisujj sem jelzett vissza egyből, hogy "ok, indulunk" :D
Én nem utálom a szereplőt, egy naiv kislány, aki hirtelen kikerül a meleg családi fészekből, nyilván csinálni fog ostobaságokat.
#7 & #8: Attól függően, hogy a sorozatos Kisujj éppen miben sántikál akár érdekében is állhatott végignézni, ahogy a két sereg legyilkolja egymást, aztán az utolsó pillanatban jól "megmenteni" az egyiket.
Hasonló tervet fontolgatott valamelyik előző évadban is, tehát nem lenne karakteridegen tőle. (Lassan az övé marad az egyetlen hadra fogható sereg a birodalomban, nem?)
"mert a sorozat elején idegesítő, negatív szereplő volt, aki elárulta a testvérét, hogy tetsszen a vérfertőzött, bunkó kis hercegnek, tipikus utálatos liba volt"
A sorozat elején egy naiv, romantikus kislány volt, akit arra neveltek, hogy majd egyszer elveszi feleségül a szőke herceg) na jó, valamelyik nagyobb ház örököse. Joffra nem volt ráírva nagy betűkkel, hogy r0hadék, az meg végképp nem, hogy vérfertőző kapcsolatból született (hahó, még Jon Arryn is évekig nyomozott a témában).
Hogy válaszoljak is a kérdésedre: én úgy látom, hogy nagyon sokan szép, de butácska karakternek tartják Sansát. Messze nem olyan izgalmas, mint egy vadóc Arya a listájával, egy bölcs, humoros, nőfaló Tyrion vagy egy Jaime, akiről menet közben kiderült, hogy nem esküszegő, vérfertőző, nagyképű faßkalap, hanem tragikus sorsú hősszerelmes.
Én spec. nem utálom Sansát, de egy fél méteres vizesárkot sem ugranék át érte: egyszerűen nem hatnak meg az ilyen típusú karakterek és pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!