Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért utálják olyan nagyon...

Miért utálják olyan nagyon Sansát? Nagyon szép.

Figyelt kérdés

2016. júl. 5. 19:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
41%
Attól, hogy szép, még üresfejű.
2016. júl. 5. 19:28
 2/15 anonim ***** válasza:
79%
Te is jó felszínes lehetsz hallod:D Azért mert a sorozat elején (beszéljünk most csak arról) borzalmasan idegesítő, buta és p*csáskodó volt, akit nem érdekelt semmi csak hogy jól nézzen ki és a fiúknak tetsszen, meg előkelőség így meg úgy...Én se szerettem emiatt. Azonban most a legutóbbi évadra főleg nagyon megváltozott, mindenképp jó irányba, bár még van hová fejlődnie, mert az hogy nem mondta el hogy petyrék serege jöhetne és ezzel több száz ember halálát okozta...Na mindegy, én már nem utálom.
2016. júl. 5. 19:51
 3/15 A kérdező kommentje:
de miért? szerintem kedves és tök sokat kellett elszenvednie férfiaktól. remélem ő lesz észak királynője. :)
2016. júl. 5. 19:51
 4/15 anonim ***** válasza:
32%
Sorozat így, sorozat úgy. Tanulj meg olvasni, és akkor megismered az igazi Sansát.
2016. júl. 5. 19:56
 5/15 anonim ***** válasza:
68%
Mert passzív. Az emberek az aktív szereplőket szeretik.
2016. júl. 5. 22:57
 6/15 anonim ***** válasza:
81%

Nem is merek hozzászólni, mert nem olvastam a könyveket, szégyen :( (Komolyan?!)

Én azért nem szimpatizáltam vele eddig, mert a sorozat elején idegesítő, negatív szereplő volt, aki elárulta a testvérét, hogy tetsszen a vérfertőzött, bunkó kis hercegnek, tipikus utálatos liba volt. Aztán, ahogy rosszabbra fordult a sorsa monthatni sodródott vele, mindig jobban érdekelt más, vele kapcsolatos szereplő, pl. Tyrion. De most ennek az évadnak a végefelé nagy fejlődésen ment keresztül, erős és viszonylag logikus is lett, de a személyisége azért maradt.

Az meg, hogy nagyon szép, relatív. Szerintem a Dorne-iak gyönyörűek, mégse szeretem őket, mint karaktereket.

2016. júl. 6. 08:13
 7/15 anonim ***** válasza:
76%

"még van hová fejlődnie, mert az hogy nem mondta el hogy petyrék serege jöhetne és ezzel több száz ember halálát okozta"

Mivel nem tudta biztosra, hogy jönnek-e... Westeroson nincs mobiltelefon vagy Facebook chat, szóval Kisujj sem jelzett vissza egyből, hogy "ok, indulunk" :D

Én nem utálom a szereplőt, egy naiv kislány, aki hirtelen kikerül a meleg családi fészekből, nyilván csinálni fog ostobaságokat.

2016. júl. 6. 11:31
 8/15 anonim ***** válasza:
51%
Nem arról van szó hogy tudta hogy jönnek, nem is ezt írtam, hanem hoyg tudta higy jönnének, azaz hívhatta volna őket jóval korábban. Csak a saját sérelmeit kellett volna félretennie. Vagy ha nem bízik meg annyira petyrben a történtek után az érthető, de beszélhetett volna Johnnal, hogy kaptam egy iylen felajánlást, szerinted meg merjük a e kockáztatni hogy hívjuk őket. Vagy legalább azt elmondja hogy beszéltünk, felajánlotta a dolgot. Mellesleg ha kicsit is belegondol elég biztosra veheti hogy petyr nem szúrja hátba, nem azért mert olyan fontos neki, hanem mert jelenleg sansáék oldalán tud közelebb kerülni a végleges céljához. Ettől még nem kell megbízni benne.
2016. júl. 6. 11:40
 9/15 anonim ***** válasza:
97%

#7 & #8: Attól függően, hogy a sorozatos Kisujj éppen miben sántikál akár érdekében is állhatott végignézni, ahogy a két sereg legyilkolja egymást, aztán az utolsó pillanatban jól "megmenteni" az egyiket.

Hasonló tervet fontolgatott valamelyik előző évadban is, tehát nem lenne karakteridegen tőle. (Lassan az övé marad az egyetlen hadra fogható sereg a birodalomban, nem?)

"mert a sorozat elején idegesítő, negatív szereplő volt, aki elárulta a testvérét, hogy tetsszen a vérfertőzött, bunkó kis hercegnek, tipikus utálatos liba volt"

A sorozat elején egy naiv, romantikus kislány volt, akit arra neveltek, hogy majd egyszer elveszi feleségül a szőke herceg) na jó, valamelyik nagyobb ház örököse. Joffra nem volt ráírva nagy betűkkel, hogy r0hadék, az meg végképp nem, hogy vérfertőző kapcsolatból született (hahó, még Jon Arryn is évekig nyomozott a témában).

Hogy válaszoljak is a kérdésedre: én úgy látom, hogy nagyon sokan szép, de butácska karakternek tartják Sansát. Messze nem olyan izgalmas, mint egy vadóc Arya a listájával, egy bölcs, humoros, nőfaló Tyrion vagy egy Jaime, akiről menet közben kiderült, hogy nem esküszegő, vérfertőző, nagyképű faßkalap, hanem tragikus sorsú hősszerelmes.

Én spec. nem utálom Sansát, de egy fél méteres vizesárkot sem ugranék át érte: egyszerűen nem hatnak meg az ilyen típusú karakterek és pont.

2016. júl. 7. 07:07
 10/15 A kérdező kommentje:
jaime nem vérfertőző? :D
2016. júl. 7. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!