A szép lányokat miért beszélik ki állandóan? Miért utálják őket?
16:14 .. első vagyok.
vannak olyan lányok mint pl. a te esetedben is akiket barátnak nevezel,barátnak neveznek téged, de közben nem tudják elfogadni, hogy szebb vagy náluk és esetleg ha elmentek valahová sokan téged néznek meg nem őket.ezért is lehet ez..
Nem szoktam az ilyeneket barátnak nevezni. Barátnak hónapok múltán nevezem az embert. Engem csak az zavar, hogy elfogadnak ugyan, de hogy nagyobb érdeklődést vagy, hogy akárhova is elhívjanak, na az már nem megy. Már beletörődtem az életem során, de persze attól még mindig bánt, hogy mindig csak ezt kapom.
De nálam lehet nem is ezzel van a baj, csak az a lány is mondani akart valami okosat, mert én egyáltalán nem látom magam szépnek, mindig csak mások mondják.
Nem beszélik ki állandóan.
AKit meg kibeszélnék, az tehet is róla. Például hiába szép, ha el van szállva a szépségétől, akkor még jó, hogy kinézik.
Ha semmi gond a viselkedésével, senki nem fogja szekálni.
nem kell adni a véleményükre:) első vagyok
14L
ezzel én is így vagyok:/
a VOLT legjobb bnőm..pletykát terjesztettek rólam,szintén olyat mint a kérdezőnél..természetesen egy szó se volt igaz belőle:/
A legdurvább nekem ez volt:
Egyik haverbarátnőm elhívta magához az egyik neki tetsző pasit, hátha majd ott jobban megismerednek. Többek között elhívta az egyedülálló barátnőnket(szerinte nem szép).
Én voltam olyan bátor, hogy megkérdezzem, hogy engem ugyan miért nem hívott, hisz csak egy laza estét akartak tartani, kis piázgatás, zenélés, beszélgetés. Azt mondta, hogy neki kell az a pasi, ezért nem hív, mert én szép vagyok-.-"
Mondanom sem kell, hogy nem esett valami jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!