Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A szép lányokat miért beszélik...

A szép lányokat miért beszélik ki állandóan? Miért utálják őket?

Figyelt kérdés
Csak azért mert szépek?
2011. febr. 24. 16:04
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Az szééép.. Nekem barátnőm nem akart bemutatni a pasijának ugyan ezzel az indokkal..-.- Sosem mozdulnék rá barátnőm pasijára, pláne hogy 2 éve van párom. De ő tudja..
2011. febr. 24. 18:03
 12/17 anonim ***** válasza:
56%

Nem vagyok elszállva magamtól, előre le is írom.

Sokan mondják, hogy szép nő vagyok. Mikor új munkahelyre kerültem, akkor szinte mindenki utált, csak a férfiak nem. Szőkének gúnyoltak, és hülye helyzetekbe hoztak, hogy felmérjék, hogy tudom-e a jó megoldást, felismerem-e a hibát stb... És ha esetleg csőbe húztak, akkor meg lettem alázva, én lettem a buta szőke. Pedig magasabb iskolai végzettségem volt mint közülük sokuknak. Összehoztak az egyik vezetővel (természetesen férfi), és azt kezdték el pletykálni, hogy csak azért nem küldött el a próbaidő letelte után, mert lefeküdtem vele. Természetesen ez nem volt igaz.

Nagyon tudnak utálkozni a nők, pedig én csak igyekszem csinos lenni, mert így érzem jól magam.

Hátközépig érő festett szőke hajam van, és soha de soha nem láttak még zsíros hajjal. A sminkem mindig hibátlan, a körmeim mindig rendben vannak, ízlésesen választok ruhát, és az alakom sem rossz, bár nem tökéletes, ezt tudom. És mindig azok a nők utálkoznak a legjobban, akik zsíros hajjal járkálnak, pattogzik a körömlakkjuk, öregasszonyosan öltöznek, és rondák is mellé! Nem tudom őket sajnálni...

2011. febr. 24. 18:23
 13/17 anonim ***** válasza:

Én látásból ismerek egy nagyon szép csajt. Egyik buliban odajött hozzám, hogy én milyen szép vagyok, milyen jól áll a ruhám, nagyon irigyel. Na ne haragudj kétlem, hogy pont engem irigyelne. Nem szeretem, ha valaki nem mond igazat. Persze ahogy odajött jöttek utána a pasik áradozva róla, hogy milyen szép és még tőlem kérdezték meg, hogy elkérhetik-e a szép hölgyet. Ő meg úszott a dicséretek tengerében és vihogott. Én biztosra tudom, hogy nem leszünk barátnők, mert ezt nem tudnám elviselni, elég idegesítő.

Én sem vagyok csúnya, csak átlagosan szép igényes nő. Semmi extra.

25N

2011. febr. 24. 19:17
 14/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Én ugyan még csak most fogok érettségizni, de a nők/lányok gyűlölködéséhez már nekem is volt párszor szerencsém.. Előre tartok az esetleges egyetemi majd munkahelyi atrocitásoktól. Valamint hogy a külsőmből több hátrányom fog származni mint előnyöm. Nem hiszem hogy addigra bármit is változna az emberek szánalmas mentalitása:/..
2011. febr. 24. 19:19
 15/17 anonim ***** válasza:
Én csak a 18:23-as vagyok, az utánam lévőt nem én írtam.
2011. febr. 24. 19:24
 16/17 A kérdező kommentje:
Tudom, rád gondoltam, csak mire elküldtem érkezett egy újabb válasz.:)
2011. febr. 24. 19:31
 17/17 anonim ***** válasza:

Nekem is van egy hasonló sztorim ezzel kapcsolatban. Rendszeresen eljártunk az egyik barátnőmmel kettesben bulizni. Nekem eleinte még volt barátom, szóval eleve nem pasiztam, de minden egyébben (ital, tánc) bennevoltam. Barátnőm élvezte, hogy körülötte szállingóznak a pasik, persze azt nem figyelembe véve, hogy én mindenkit elküldtem. Aztán egyszer csak szabad lettem. Ugyanúgy folytattuk a buliba járást, csak már közelebb engedtem magamhoz az idegen srácokat is. Az első ilyen alkalommal leadta, hogy előtte lévő buliban, ahol én épp nem voltam, a barátnője beszólt, hogy "héé, milyen parfümöt használsz?"... úgy tapadtak rá a pasik. Aztán rájött, hogy mellettem mégsem olyan kelendő, szinte mindenki hozzám jött oda, hozzá alig-alig. Erre az volt a reakciója a nem tudom hányadik pasinál, persze viccesre véve a mondatot: "úgy látom, a te parfümöd még az enyémnél is jobb"... és közben áradt róla a féltékenység. Többet sem jött velem buliba, azóta mindig van valami kifogás. :D De már más barátnőmön is észrevettem a féltékenységet, ha nekem összejött egy srác, neki pedig nem. Pedig nem tartom magam különlegesen szépnek, tény, hogy ápolt vagyok, vékony, és tudom, mi áll jól, de semmi extra. Buliba is egy sima csőnadrágban, csizmában, illetve egy topban megyek. Mégis ilyet vált ki az ember. Volt, hogy egy cigány csaj meg a barátnője meg akartak verni, mert a kiszemeltje hozzám jött oda táncolni. :D Szánalmas. -.-'

19/L

2011. febr. 25. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!