Pattanásos vagyok, vagyis inkább sebes, mert állandóan nyomkodom. Karácsony és szilveszter között lesz családi fényképezkedés. Mit csináljak, hogy addigra szép legyen? Az se baj ha csak arra az 1 napra.16/f
Figyelt kérdés
2009. dec. 6. 14:01
2/13 anonim válasza:
NE Nyomkodd!! Hidd el nekem, hogy az egyik haverom már 30éves és borzasztóan csúnya, sebhelyes az arca! Ilyen lesz a tiéd is!!:S
Amugy addig is vegyél pattanástalanító krémet, mondjuk a Clearskin termékeket javaslom! És addig is ne nyomkodd!!:)
3/13 A kérdező kommentje:
Nem akarok semmilyen korrektort. Az nőies.
Nekem a clearskin nem vált be.
Tudom, hogy nem szabad nyomkodni, mert a bőr színű puklik még mindig szebbek mint a piros sebek, de nem tudom megállni.
2009. dec. 6. 14:46
4/13 anonim válasza:
Szia! én tudám javasolni a Zinerytett,vagy gyógyszert de ezt csak bőrgyógyász írhatja fel patikába lehet kiváltani, amúgy nekem is ilyen volt az arcom de egyre szebb:) és ne nyomkodjad az arcodat csak rosszabb lesz:S 16L
5/13 A kérdező kommentje:
1 hét múlvára van időpontom bőrgyógyászhoz. 2 héttel a fényképeszkedés előtt. Szal akkor még nem tud segíteni szerintem a bőrgyógyász.
2009. dec. 6. 15:07
6/13 anonim válasza:
Dehogynem nekem elmúlt 1 hét alatt:D
7/13 anonim válasza:
Nekem a bőrgyógyász egy Duac nevű gélt irt fel. 2500 ft volt 15 gramm, de nem kell sokat használni belőle, már 2 hónapja használom... Szépen eltünteti a pattanásokat, persze sajnos nem teljesen... De most kb 3-4 pattanás van csak az arcomon ami azért tűrhető.. És nem kell 2 hónapig használnikéz hét alatt nagyon szépen rendbe hozta csak ha abbahagyom újra kijönnek.. És én elmentem kozmetikushoz aki kitisztitotta a bőrt,azután a krém pedig eltüntette a sebeket..
8/13 A kérdező kommentje:
De az is idő amíg kapok gyógyszert vagy krémet. Gyógyszer jobb lenne, mert a hátam nagyon csúnya.
2009. dec. 6. 15:57
9/13 anonim válasza:
Nincs az alapozóban semmi férfiatlan. Nyugodtan használhatsz az ünnepekkor, szilveszteri buliba egy vékony réteget az arcodon olyan alapozóból ami megegyezik a bőrszíneddel! én is alapoztam már le fiúismerősömet egy bál előtt, a kutya meg nem mondta, hogy alapozó van rajta és tök szépen lefedte a bőrhibáit.
10/13 anonim válasza:
Amúgy majd a doki eldönti hogy mit ír fel de feltétlenül mutasd meg a hátadat is.. Valószínű 1 hónapos kúrát fog fel írni ami gyógyszerből áll és 2 krémből amit reggel és este kell majd használnod én is így voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!