Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Arya Stark szép vagy csúnya?

Arya Stark szép vagy csúnya?

Figyelt kérdés
Ugye a könyvekben nagyon emlegetik, hogy lóarcú meg ilyenek és csúfolják is, de közben meg Lyanna nagynénjéhez hasolítják, akinek szépségéről ódákaz zengtek. Akkor? :D

2016. júl. 4. 17:11
 1/7 anonim válasza:
hááát..kinek mi a szép :D sztem nem olyan csúnya :D
2016. júl. 4. 17:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Stark alkatú, tehát hosszúkás a feje, innen a lóarcú gúnyolódás. Sansa idősebb, testileg fejlettebb, és mivel eltérő a magatartásuk, így voltak közöttük nézeteltérések, így nem meglepő, hogy csúfolták egymást.

Ódákat azért nem zengtek Lyannáról :D de azt mondják szép volt. Viszont ő kb. 17 volt mikor meghalt, Arya meg 9 a könyvben, szóval egy kisgyerek. Ha pedig egy gyerek elkezd nőni, akkor változik is, és így ha viszonylag csúnya is, attól később még lehet szép.

2016. júl. 4. 18:38
 3/7 A kérdező kommentje:
nem 16? :D szerintem jobba hosszúkás fej, mint a kerek.
2016. júl. 4. 18:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Lyannához csak személyiségben hasonlítják. Leginkább Jonra hasonlít, + van egy kis paciarca. :D
2016. júl. 4. 18:52
 5/7 anonim ***** válasza:
szerintem a sorozatban nagyon eltalálták, nem csúnya, de karakteres, nem tipikus szépség. a könyvben úgy írták, hogy idővel Arya is szépült.
2016. júl. 4. 21:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Maisie Williams egész érdekes... nekem tetszik.

(ugyebár a Filmek, sorozatok kategóriában van a kérdés)

2016. júl. 6. 22:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem Maisie Williams a színésznő nagyon szép.

Azonban a könyvben "lóarcú" Arryának csúfolják a hosszúkás fejformája miatt. Nagyon sötét haja van és szürke szeme:) szerintem a könyvben sem lehet nagyon csúf :)

2016. júl. 19. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!