Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek most mi lesz...

Arremiszqween kérdése:

Szerintetek most mi lesz Sansával?

Figyelt kérdés
El fogja árulni Jont? Feleségül megy Kisujjhoz? Szerintem nem, én valószínűbbnek tartom h Kisujjt fogja elárulni, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is. Szerintetek mi lesz vele?

2016. júl. 4. 13:18
 1/7 anonim ***** válasza:
32%
Tartok tőle, hogy befog sértődni Jonra, hogy hát mégiscsak ő a vér szerinti örököse Északnak. Kisujj pedig addig fog suttogni a fülébe, míg valami nagy balgaságot nem csinál. Mondjuk közvetett módon ugyan, de Jont veszélybe sodorná, amiből csak pár hű embere - pl Davos, vagy Tormund - halála árán tudna kimászni. Ezután persze rendesen gondba lenne Havas, mihez is kezdjen butácska hugocskájával.
2016. júl. 4. 15:57
 2/7 anonim ***** válasza:
én tartok tőle, hogy bedől Kisujjnak, amúgy biztos vagyok benne, hogy Sansa nem éri meg a végjátékot, nagyon Aryát készítették fel, hogy legyen Stark identitása, ő az örökös, ha Sansa és Bran kiesik. Jonnak pedig (remélem) nagyszabásúbb beosztása lesz :D
2016. júl. 4. 21:43
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is úgy gondolom, hogy Sansa valami badarságot fog csinálni Jon ellen.

Bár igazából egyikük sem lehetne Észak őrzője, Cercei nem fogja megadni nekik a jogot hozzá.

2016. júl. 6. 20:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Remélem Kisujjnak sikerül manipulálni... Jon úgysem akar király lenni, se Északon, se máshol.
2016. júl. 6. 22:04
 5/7 anonim ***** válasza:
amúgy nem értem, hogy cersei mire veri magát... már ezer éve ki kellett volna nyírni felségárulásért. és semmi joga a koronához.
2016. júl. 6. 22:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Jon nem lesz király. Mégha Littlefinger nem is ármányoskodna ellene, akkor is lelépne a Mások ellen harcolni, addig pedig Sansa igazgatná Derest.

De így, hogy Littlefinger bele fogja ütni az orrát, másképp fog alakulni a történetszál, de a végkifejlet ugyanaz lesz: Jon harcolni fog a mások ellen.

Nem azért hozta vissza Havast az Isten, hogy egy ilyen törtető senkiházi tegye el őt láb alól. Úgy érzem, hogy ennek a "Kisujj félresöpri Havast az útból" dolognak Sansa fogja meginni a levét.

2016. júl. 7. 00:02
 7/7 anonim ***** válasza:
szerintem jon nem is akar király lenni. már ez is sok neki, nem hogy egész westeros :D
2016. júl. 7. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!