Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek nincs túl sok...

Szerintetek nincs túl sok hiba a Star Wars Az Utolsó Jedik-ben?

Figyelt kérdés

Spoilerveszély!

Nem szeretném tagadni vagy titkolni a szándékomat; mindent amit most írok dühből, csalódottságból, hisztiző, fikázó szándékkal teszem. Sajnos ezt hozta ki belőlem az új SW.

Azt tudni kell rólam, hogy nagy SW rajongó vagyok, nem hinném, hogy még rajtam kívül sok ember van, aki ennyire elmerült volna a Star Wars univerzumában, mint én. Nos, ennél fogva is nagy csalódás volt nekem a film. De kezdjük az elejéről:

Pontokba szedem a konkrét, számomra nem tetsző mozzanatokat, részeket. Előre elnézést kérek, hosszú lesz a lista.

1. Közvetlen az elején: Poe egyedül kiiktatja a csillagromboló felszíni ágyúit. Egyedül! Az ágyúk több száz lövése közül egy sem találja el…

2. Luke a háta mögé hajítja a fénykardot, amit Rey átnyújt neki. Oké, értem, hogy már a Jedi Rendet nem akarja visszaállítani, és kiképezni újabb padawanokat, de ez azért mégis túlzás.

3. Snoke-ot megöli Kylo, de tulajdonképpen semmit sem tudunk a történetéről, azt sem tudjuk hogy micsoda, kicsoda. Következtetni az alapján lehetne, hogy amikor Kylo rátámadt, a sithekere jellemző villámokkal hatástalanította őt. Egyesek szerint Darth Plagueis reinkarnációja, ami valljuk be nem lehetetlen. Valószínűleg könyvekből, innen-onnan meg lehetne tudni róla többet, de véleményem szerint nem lehet szinte kötelezővé tenniük, hogy az egyszeri néző csak utánaolvasással tudjon meg egy szereplőről tudnivalókat. Valami információmorzsát azért lehetett volna csepegtetni a nézőkbe, már csak azért is, mert én így a halálát érdektelennek találtam. Ettől még persze lehet, hogy a következő részben lesz nagy szerepe?

4. Ez a “nem megyek vissza Luke Skywalker nélkül!!!” és “szükségünk van Luke Skywalkerre!!!”, nekem már kissé unalmassá és terhessé vált miután kétszer elmondta Rey, de sajnos nem csak ennyiszer hangzott el a filmben.

5. Azt a koncepciót, hogy bemutassák, Luke hogyan éli mindennapjait egy isten háta mögötti szigeten elfogadom, bár nem valami izgalmas. De az, hogy egy mittudoménmilyen lény tőgyeiből feji ki a zöld “tejet”, aztán meg megissza!? Na nekem ez már sok volt… Minek kellett ez ide?

6. Nekem az a rész is kicsit gagyira sikerült, amikor a szigeten lévő “jedi szentélyben” Rey elmondja Lukenak, hogy felébredt benne az Erő. Nem tudom megindokolni, hogy miért nem tetszett, de harmadik visszanézés után sem jött be. Egyszerűen meg lehetett volna csinálni olyan párbeszéddel, ami sokatmondó, tartalmas. Na az meg a bruttó időhúzás, amikor Luke azt mondja Reynek, hogy neki tanár kellene, de ő nem lehet az… Pfff…

7. Következő marhaság: Leia felébred az űrben, és mint egy angyal odarepül a hajóhoz. Nem tudom hány embernek tetszett ez a jelenet, de az biztos hogy számomra már-már visszataszító volt. :-(

8. Következő: A lila hajú Holdo admirális. Nekem az a karakter full nem volt eltalálva, de az nem kifejezés, hogy “eltatálva”. Tegye fel a kezét, aki szerint jó volt és odaillett!

9. Logikátlan: Ha Rose annyira ért a technológiához, mint a hídon senki más, akkor miért ott dolgozott, ahol? Ez ugye abból derül ki, hogy kb. fél perc alatt megfejtette, hogy hogyan tudták Kyloék fénysebesség mellett bemérni őket.

10. Engem kifejezettem idegesített C-3PO a korábbitól eltérő szinkronhagja. Bár én mindig is allergiás voltam arra (akár egy sorozatban is), ha egy szereplő hangját megváltoztatják.

11. Következő az a jelenet, amikor Poe felhívja Mazt. Miért nem tetszett? Leginkább azért, mert erőltetett volt, és szerintem ismételten nem odaillő, bugyuta párbeszéddel. És persze Maz kapásból tud mindent… Persze…

12. A film Rose-Finn szálának, ha jól belegondol az ember, nem volt értelme. Az egész abból áll, hogy elmennek a kódtörő-mesterért, de minden amit tesznek tulajdonképpen zsákutca. Amikor meg pont egy kódfejtő van a cellában amikor elfogják őket full mese, béna, átlátszó húzás. Mi értelme volt ennek a szálnak a filmben? Csak azért volt, hogy kitöltse az indokolatlanul hosszú 2,5 órás játékidőt?

13. Béna, idegesítő bennszülöttek Luke-nál.

14. Összességében kissé túlzásba vitték a poénkodást, olyan helyzetekben is elsütöttek egy-egy poént, ami abszolút nem illett oda. (“Ott mostam a padlót.”; “Ne élvezd ennyire!”; “Megtennéd, hogy felveszel valami ruhát?” ; “Tudom mit akarsz mondani. Más a frizurám.” ; “Hé, nem kell fuvar?!” - ez csak néhány példa, az utóbbi kétszer is, nem részletezném hol hangzottak el, akit érdekel, keresse ki.) Volt egy egészséges humor a Star Wars SAGA-ban, csak az Han Solo-val és Obi-Wan Kenobival a sírba szállt.

15. Az egyik legmegosztóbb jelenet szerintem az, amikor Rey bekerül a “tükörterembe”, és ott szenved, csattintgat. Az tiszta sor, hogy mégis mit akart kifejezni a rész (azt vetíti előre, hogy Rey szülei senkik, mivel ő maga jelenik meg a tükrökben), de megint “csak” a jelenet kivitelezésével volt gond. A figyelmet még csak felkeltené, de nincs benne semmi fantázia (vagy éppen túl sok van benne), és túlságosan elvont, ezzel nem lehet beszippantani egy új SW-filmet váró izgatott rajongót. Sajnos sok jelenet igencsak mesésre, ha úgy tetszik Disneysre sikeredett.

16. A Yodás rész nem volt rossz. De jó se. Nehéz belekötni, hogy miért, de szerintem nem csak én éreztem, hogy nem volt az igazi. Nektek tetszett? Miért vagy miért nem?

17. Ha Holdo tudta, hogy mi a terv (mármint gondolok itt arra, hogy eljutnak egészen a következő bolygóig, nyakukban az Első Renddel), akkor miért nem lehetett azt megosztani a többiekkel, főleg Poe-val? Miért kellett megvárni amíg ellene fordul? Nekem sajnos ebben nincs logika.

18. “-Most átadod nekem Skywalkert, utána pedig végzek veled a lehető legkegyetlenebb módon. (már ebben is sok fantázia van)

-Nem!

-De igen! Add át mindenedet!” - Snoke és Rey közötti párbeszéd utolsó mondatai. Mint a kisgyerekek: “Add ide a kisautót! Nem! De igen!”

19. Amikor Kylo elmondja Reynek, hogy honnan, kiktől származik, azt is hozzáteszi, hogy: “Nincs helyed a történetben.” Mintha Kylo rendező lenne, és tisztában lenne azzal, hogy a SW SAGA-ban kinek van, és kinek nincs helye. De most ettől elvonatkoztatva, úgy éreztem, hogy a látványvilág lenyűgözősége mellett nagyon sok sebből vérző párbeszédeket kaptunk. Nem néztem az angol változatot, de nem tartom kizártnak, hogy a szinkron nem lett hozzá jó, de lehet az alapváltozatban is ilyen bugyuta a párbeszédek legalább 70%-a.

20. Miért kell egy csatahajós jelenetet a film háromnegyedére elnyújtani? Már-már unalmas és fantáziátlan volt ez számomra.

21. Engem kifejezettem idegesített, hogy Leia a film egészében olyan gondterhes pofát vágott, hogy rossz volt nézni. Bár ezt megértem. Attól még nekem kicsit elhidegült karakterré vált.

22. A film záró jelenetének válogatott idegesítő közbeszólásai: “Hát ez tényleg nagy!” ; “Súlyosak a veszteségeink!” ; “Egyesével szednek le minket!”.

Olyan érzésem volt, mintha az lett volna ezeknek a közbevágásoknak a célja, hogy ha netalántán nem tűnne fel, hogy mégis mi folyik, akkor tudatosítsák a kedves nézőkben azt, ami egyébként is full nyilvánvaló.

23. Apróság, de mégis szemet szúrt: Ha Rey és Kylo Ren szétszakították a fénykardot, akkor mégis hogy a csudába lógott ott Rey balján, amikor kiszabadította a lázadókat?

Lenne egy kérdésem a végére. Ha emlékeztek arra a jelenetre, amikor Finn betakarja Rose-t, miután már mindenki feljutott az Ezeréves Sólyom fedélzetére, akkor egy pillanatra megjelennek azok a jedi-könyvek, amelyeket Luke és Yoda elvileg elégettek. Azok tényleg azok a könyvek voltak? Talán Rey későbbi jedivé válását fogják segíteni azzal, hogy majd azokból tanul? Lehet rossz a teóriám. Írjátok le mi a véleményetek erről!

De hogy ne csak szidjam a filmet álljon itt néhány felejthetetlen jelenet, a teljesség igénye nélkül:

-Kylo nem lőtt rá a lázadók cirkálójának hídjára, mert ott volt az édesanyja, Leia

-az is jó értelemben vett hátborzongató rész volt, amikor R2-D2 megmutatta Luke-nak Leia régi üzenetét, ami Obi-Wan Kenobinak szólt

-Luke távozása, és a fordulat a végén

-látványvilág

-záró jelenet (és utalások a leendő jedikre)

Az előbbiekben felsoroltak akár mind apró hibának tűnhetnek, de gondoljunk csak bele, sok kicsi sokra megy, és itt most nem a közmondás pozitív jelentésére célzok.

A 9. részt kíváncsian várom, bár arra már nem biztos, hogy ennyire rohanni fogok a moziba. Egy bizonyos, nem így tervezték ezt a filmet és 2 epizódot kapunk egy áráért…

Régebbi hasonló kérdésem a VII. részzel kapcsolatban:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok_..

2017. dec. 25. 02:32
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 Barbell Deadlift ***** válasza:
100%

Ha Star Wars filnként értelmezem az Utolsó Jedi-t, akkor azt kell, hogy mondjam: tele van hibákkal. Ha nem SW filmként tekintek rá, akkor is sajnos.

A rendező stábnak vagy fogalma sincs arról, hogy milyen egy Star Wars film, vagy csak ötletük nem volt, hogy mit kéne csinálniuk.

2017. dec. 25. 23:28
 12/67 anonim ***** válasza:
81%

Szia, 5-ös vagyok. Az, hogy a létező összes jedik által írt könyv az enyészeté lett-e, vagy sem, azért nem mérvadó, mert Yoda, Obi-Wan, Anakin, Luke, éa még számtalan erőhasználó képes manifesztálódni, így az általuk birtokolt tudást bármikor, bárkinek képesek átadni, akit csak méltónak találnak erre... Szóval, nem gondolnám, hogy azok a könyvek, komolyabb szerepet töltenének be a későbbiekben.

De, még válaszolnák pár felvetésedre.

1. Igen, ezzel nevetségessé téve a film antagonistáit, s ezáltal komolytalanná, súlytalanná is vált a film a hátralévő részekben. Mintha az íróknak semmilyen ötletük nem lett volna.

Ugyanakkor az is megfordult a fejemben, hogy azért vágták meg így a filmet, mert Carrie Fisherrel már nem tudták leforgatni, a még tervezett jeleneteket, és így próbálták meg az eddig felvett részeket betenni a filmbe - kvázi, emiatt teljesen újraformálták a sztorit. Ha ez a helyzet, akkor ez talán magyarázat lehet több általad is felvetett hibára, a sztori lagymatagságára is.

Szép gesztus volt (ha így volt (szerintem)), de ez nem mentesíti őket a hibáik alól. Akár digitálisan is megoldhatták volna, hogy minőségibbet alkothassanak, ráadásul még így is meg kell majd oldaniuk Leia kiírását a 9. részben, ami plusz lehetőség, hogy még inkább katyvasszá deformálják az univerzum ezen szegmensét...

3. Én osztom RetroShock azon véleményét, hogy az írók menet közben találják ki, hogy mik történjenek a filmekben. Szerintem sincs egy adott koncepció, hogy majd pár film múlva, erről, vagy arról a karakterről kiderül, hogy honnan jött, miért lett ilyen, stb. - főleg, mivel a rendezők, írók, epizódról-epizódra cserélődnek, és (legalábbis, úgy látszik) nincs sok kommunikáció közöttük. Egyszerűen csak, aki ott van, az vagy akar kezdeni valamit az adott karakter eredetével, jellemépítésével, motivációival, vagy csak egyszerűen el akarja varrni a szálakat. Erre tökéletes példa a 7-8 epizód. Az előbbiben elkezdtek az írók sejtetni valamit, Rey, és Snoke származásával, Luke önkéntes száműzetésével; Ben gonosszá válásával kapcsolatban, mire ennél a résznél lerendezték annyival, hogy Rey szülei parasztok voltak, Ben és Luke egy iszonyatosan idétlen szituáció miatt kerültek, erre, vagy arra az oldalra/környezetbe, míg Snoke meg smoke lett, oszt kész...

5. Mark sem szereti amit tettek a karakterrel. Nagyon pikírt, szarkasztikus nyilatkozatokat szokott tenni, ezzel kapcsolatban. De készül a következő részre, úgyhogy egyelőre nagyon rosszakat nem mondhat, mert még ténylegesen végleg kiírják őt onnan. Talán majd a 9.-ben kompenzálnak valamit, vele kapcsolatban, de a renoméját, tökéletesen, már biztosan nem fogják rehabilitálni.

8. Nekem vele kapcsolatban nem az volt a bajom, hogy hogy néz ki, hanem hogy fullkretén volt, mert ha nem tátott szájjal nézi, perceken keresztül, hogy felmorzsolják a mentőkabinokat, hanem az elején "hiperűrre kapcsol", mindenkit megmenthetett volna. Ehelyett perceken keresztül kocsikázott, és nézett ki a fejéből...

10. C-3PO magyar hangja Józsa Imre volt, aki hosszan tartó betegség után, már több, mint egy éve, hogy eltávozott közülünk. Ezért nem a szokásos a szinkron. :(

Nagyjából már csak ismételni tudnám, ami a linkelt videóban hallható. De még hozzáfűzném, hogy nekem mi a legnagyobb bajom az utóélet-trilógiával... Bár én toleránsabb vagyok a Disney-féle SW univerzum rebootolásával kapcsolatban, mégis, eléggé elszomorítónak, és kiábrándítónak találom, hogy az új trilógiával, gyakorlatilag nevetségessé tették (legalábbis eddig), mint a sötét oldal erőhasználóit, mint pedig a világos oldalét.

Eddig, ugyanis igazi badass-karakterek tolongtak az univerzumban, mindkét oldalon. Olyan karakterek, hogy ha megjelentek a képernyőn, igaz, hogy csak kitalált személyek, de egyszerűen libabőrös lett tőlük az ember. Bármelyik karakterből meríthettek volna az új filmekhez; akármit tehettek volna, ehelyett, most volt egy trágyafejű, légnemű, biliárdozós főgonosz, egy gyáva, zavarodott, félkegyelmű, főhős, egy ugyanilyen second boss, és egy még ugyanilyenebb tini titán.

Mennyivel jobb lett volna, ha Vader, és Sidius után újjáalakul a Sith-rend, és 20-30 évvel később, vagy száz elvetemülten gonosz, gyilkos, vörös-fénykardforgató sith-mesterrel kellene szembenéznie a néhány megmaradt, világos erőhasználónak, és a lázadóknak - egy, ilyen, kicsit Kotor-szerű világban... Ehelyett...

de ezt már nem lehet ragozni, és nincs is miért. A Disney hivatalos nyilatkozatban jelentette ki, hogy nem érdeklik őket a rajongók véleményei. Folytatják azt, amit "elterveztek". Vicc..

2017. dec. 26. 01:36
 13/67 anonim ***** válasza:
25%

Már rögtön az első kifogásodra azt tudom írni, hogy ha figyeltél volna, akkor okosabb lennél most, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy csak a hibákat kerested a filmben, mert eleve előítéletekkel ültél be a moziba.

Nem, nem hibátlan. De ettől még nekem mocskosul bejött. Egyébként gondoltam, hogy ez lesz. Az ébredő Erőnél az volt a bajuk a hardcore fanatikusoknak, hogy egy Új remény másolat, most meg az, hogy mertek újítani. A Disney bármit csinál, úgy is belekötnek.

2017. dec. 26. 11:26
 14/67 anonim ***** válasza:
71%

Ajanlom a hollywood news agency kritikajat.

Ez a resz csak a fanatik rajongoknak nem tetszett.

A retroshock keszitoje is (hogy tisztazzuk) elore sejthetoen utalta, hiszen star wars konyveken nott fel. Akarki akinek konyv a kezeben volt annak nem tetszett.

A kis gyomruk nem birja bevenni a szetcsuszott Luke-ot. A retroshock kritikaja kiemelte h a fanok gyartjak a teoriakat de nincs megirva.

DE! elfelejti, hogy o maga is gyartotta rendesen. Ezzel a filmmel az volt csak a gind h a Finn Rose helyett tobb Kylo-Rey kellett volna, visszadobca a lazadokat mellekszalnak.

A Snoke-hoz erkezestol kezdve szerintem rendben volt.

Es igen, a Star wars egy mese.

2017. dec. 26. 15:45
 15/67 anonim ***** válasza:
67%

Utolsóhoz

Ebben a filmben mi a ,,Star Wars"? mi az amiért ennyit fizettek és benne maradt? Csak nem az eladhatóság?

Ha űrcsata első résszel adták volna ki kb a kutyát nem érdekelte volna.

Amúgy pedig az a bajuk a rajongóknak hogy a film ,,Star Wars" nak van hirdetve ennek pedig semmit köze hozzá.

Valóban, a star wars egy scifi ... nem egy polkorrektségi vetélkedő mint most.

Régebben 1 filmen belül több tucat faj megjelent, manapság meg minden rassz/nemi/zenei identitás képviselteti magát.

Az igazi rajongóknak, akik többet láttak a sorozatban mint a fénykard, meg a falcon azoknak szúrja a szemét hogy ezt tették a sorozattal. Egy poénkodós komolytalan hülyeséget csináltak az egészből.

Kíváncsi leszek hogy ezekre a részekre ki fog emlékezni 10-20-30 év múlva.

Szomorú hogy olyan hiányosságai voltak a filmnek amit még a hülye is észrevesz...

Az imádók szintje kb a halálos irambannal van egyszinten.

Az a kritika pedig annyira de annyira megvettnek látszik hogy hihetetlen.

Érdekes hogy pont a ,,kritikus" magasztalja ezt a híg fost, amikor régebben még a halálos iramban történetéről annyit mondott hogy ,,család".

Itt meg a történet is 0 volt.

2017. dec. 26. 16:43
 16/67 anonim ***** válasza:
Szerintem nem rosszabb a többi résznél. Vannak benne hibák, de a többiben is voltak. Pl a tapasztalatlan Kenobi megölte Darth Mault, akiről ugyanúgy semmi sem derűlt ki, mint Snokeról. A jedik minden kérdezősködés nélkül bevetették a gyanús körülmények között létrehozott klónhadsereget, majd amikor ellenük fordul, fel sem tűnik nekik az ellenséges szándék, amit érezhettek volna az erőben. Egy parasztfiúnak a segge alá teszik a vadászgépet, mert állítása szerint otthon is repült. A Birodalom hogy előzte meg a Sólymot a Bespin felé? Ami még durvább, a Halálcsillag pajzsgenerátorát miért csak pár katonával őrizték? Rey hogyan győzte le Kylot? Raddus honnan tudta hogy Cassianék sikerrel fognak járni a Scarifon?
2017. dec. 26. 23:41
 17/67 A kérdező kommentje:

#12:

A könyvek szerintem sem fognak komolyabb szerepet betölteni, csak szemet szúrt, hogy elégették őket, mégis ott vannak.

3. Én is egyet értek azzal, hogy menet közben döntenek ezekről a dolgokról. George Lucas eredetileg ugye 12 részesre tervezte az egészet. És azt sem tartom jó ötletnek, hogy minden filmet más rendez. Már amikor a VII. rész előtt megtudtam, hogy nem George Lucas fogja rendezni az új trilógiát, csalódott voltam, és rossz érzés fogott el, mintha sejtettem volna, hogy ez így nem fog összeállni egy egésszé. Bár az nyilvánvaló, hogy nem fog tudni egy rendező sem jobb SW filmet készíteni, mint az, akinek a saját fejéből pattant ki ez az egész világ, univerzum. Na az meg a jéghegy csúcsa, hogy a 3 filmet 3 különböző rendezőnek akarták adni. Végül is az utolsó részt ismét J.J. fogja rendezni, miután Colin Trevorrow-t elküldték, állítólag azzal az ürüggyel, hogy nehéz vele dolgozni, mivel túl önfejű. Na én meg azt mondom, hogy lehet, hogy pont erre lett volna szükség.

A napokban megjelent a hír, hogy Rian Johnson fogja megkapni egy teljesen másik idősíkban játszódó SW trilógia első részét. Kettős érzésem van ezzel kapcsolatban, mivel a hír első része, miszerint új trilógia lesz, új karakterekkel, eddig filmesen soha fel nem dolgozott idősíkkal, nagyon tetszik és én már többször is hangoztattam és gondoltam rá, hogy erre nagy szükség lenne. Viszont az, hogy mindezt ismét mások fogják rendezni, az elsőt pedig R. Johnson, hát...

10. Nem tudtam. Isten nyugosztalja!

Szívemből szólt, amit a kommented végén írtál. Sokkal jobb folytatása lett volna a SAGA történetének valami olyasmi, amit leírtál.

2017. dec. 27. 00:27
 18/67 anonim ***** válasza:
Az egész trilógiát Johnson fogja rendezni.
2017. dec. 27. 00:37
 19/67 anonim ***** válasza:
100%

" A Disney bármit csinál, úgy is belekötnek."

Erre annyit mondanék:

Rogue One

Hol a rengeteg felháborodott rajongói kritika a filmmel kapcsolatban?

Vagy:

Star Wars Rebels.

Gyerekes? Igen De gyerekeknek készült, és még így is tud építeni az erő mitológiája köré, meg még így is jobb sztorik vannak benne sokszor, mint ami az Utolsó Jedik volt, és ez nagyon mély pont.

2017. dec. 27. 00:39
 20/67 A kérdező kommentje:

#13:

Ha figyeltem volna!? Kérlek szépen 2x néztem újra a filmet a mozi után. Ne csak üres lufikat eregess, hanem mond meg konkrétan, hogy mivel lennék "okosabb"!

Ahhoz pedig tudok gratulálni, hogy rájöttél, hogy a "hibákat kerestem a filmben", viszont azt, hogy "csak" hibákat kerestem volna, szeretném gyorsan megcáfolni a írásom utolsó részletével:

"De hogy ne csak szidjam a filmet álljon itt néhány felejthetetlen jelenet, a teljesség igénye nélkül:

-Kylo nem lőtt rá a lázadók cirkálójának hídjára, mert ott volt az édesanyja, Leia

-az is jó értelemben vett hátborzongató rész volt, amikor R2-D2 megmutatta Luke-nak Leia régi üzenetét, ami Obi-Wan Kenobinak szólt

-Luke távozása, és a fordulat a végén

-látványvilág

-záró jelenet (és utalások a leendő jedikre)"

Ezek után nekem pedig az a "sanda gyanúm", hogy úgy okoskodsz, illetve kritizálsz engem, hogy el sem olvastad, amit alapból írtam.

Ja és a hardcore fanatikusok szerinted szánt szándékkal mindenben csak a rosszat látják? Ami jó az jó. Ami rossz az rossz. A Zsivány Egyesre sokkal pozitívabbak voltak a visszajelzések, mert az jó volt. Az Utolsó Jedik pedig rossz. Ilyen egyszerű az egész.

#14:

Édesapám minden csak nem fanatik rajongó, de ő is megnézte a filmet, és nem tetszett neki. Egyébként meg talán azért tetszik kevésbé a fanatik rajongóknak, mert ők jobban a dolgok mélyébe, mögé látnak, jobban el vannak merülve az egész képzeletbeli univerzumban, jobban átlátják a szálakat, innen-onnan összeollózva. Ez azt vonja maga után, hogy nagyobb elvárásokat támasztanak a film felé. De valljuk be, ez a story, karakterek, párbeszédek nemhogy a fanatik rajongóknak volt túl bugyuta, hanem az átlagnézőnek is.

Ja a Hollywood News Agencyről meg annyit, amit már az előttem szólók is mondtak, eladta magát, nem őszinte kritika, pénz beszél kutya ugat szindróma. Attól tőlem érthetsz vele egyet.

#15:

+1

#16:

Nem vitatom el, tényleg nincs hiba nélküli epizód. Na de te 6 részből, sűrítve soroltál fel hibákat! És merem állítani, hogy az első 6 részben összesen nincs annyi hiba, mint Az Utolsó Jedikben. De ha mégis, akkor sem bagatellizálják az adott rész szintjét.

2017. dec. 27. 01:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!