Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szent atyaúristen mi ez a...

Szent atyaúristen mi ez a Trónok Harca szinkron? Ez orbitálisan gagyi

Figyelt kérdés
Életemben először néztem bele, hogy milyen szinkronosan, ez valami förtelem. Szó szerint, mindennek a legalja. Teljesen élvezhetetlen. Egy HBO szintű cég hogy engedheti meg magának, hogy ilyen legalja munkát csináljon? Ha szinkronosan kezdtem volna nézni, a második részig nem jutottam volna. Vannak rossz szinkronok, de ez valami borzalom. Még egy névtelen sorozatnál elnézhető lenne, de itt?

2017. jún. 12. 17:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
39%

A 6 évadot angolul néztem és az 1x01-et letöltöttem kíváncsiságból.

Tudjátok, akik imádjátok a magyar szinkront: Lehet hogy jó. De nem az eredetihez képest. Mert az ezerszer jobb nyilván.

Én azt érzem miután láttam az egészet eredetiben, hogy a szinkron bizony elvesz az egészből.

2017. jún. 15. 12:13
 12/13 anonim ***** válasza:
63%

Először feliratosan néztem, másodjára szinkronosan (a 3. évadig). Utálom, ha lecserélik a hangot amit megszoktam már, ezért is váltottam onnan vissza angolra.

Attól függ milyen szempontból nézzük: hogy mi kinek illik abból nem olyan vészes a szinkron, de a karakterek személyiségéhez képest viszont tényleg nagyon gyenge. Kisujj szinkronhangja pl? Vissza sem adja a lényegét az embernek. Szegfű butácskodása sincs benne a szinkronhangjában. stb.

Szóval orbitálisan nem gagyi, de egy közepes csak, egy gyenge közepes ha azt nézzük hogy HBO.

2017. jún. 19. 10:28
 13/13 anonim ***** válasza:
45%
A könyvekben is Havas.
2017. aug. 1. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!