Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Egy szülőnek milyen szinkronos...

Egy szülőnek milyen szinkronos animét mutatnátok meg?

Figyelt kérdés
letöltöttem pendrive-ra a Halállistát, és azt néztem tévében, anyának megtetszett, és nézte velem. Eljutottunk odáig, hogy egy ,,japán szart" meg akar nézni elejétől a végéig :) gondoltam mutatnék még neki pár animét, csak mivel kicsi a tévé, alap, hogy szinkronos lenne jó. Mit ajánlanátok neki, ha a Halállista bejött?

2017. jún. 10. 13:42
1 2
 1/16 Párnahuzat ***** válasza:
0%
van bleach, naruto, talán lovely complex
2017. jún. 10. 14:04
 2/16 anonim ***** válasza:

Anyád szerint ezek is japán sz@rok ? :

Hello Sandybelle, Willy Fogg, Kimba, könyvek könyve. Sokan nem is tudják mi anime, mégis leszólják. Bezzeg a primitív, gusztustalan cartoon network-os mesék (pl Chowder) nem amcsi sz@rok gondolom. A Tom & Jerry sem agresszív mese még véletlenül sem.

2017. jún. 10. 14:30
 3/16 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy szinkronban eleve nem nagy a választék. Mivel a célközönség általában gyerekek voltak, általában eltalálták azt a színvonalat a szinkronokkal.

Mivel nő a célközönség, lehet próbálkozni shoujo és josei sorozatokkal, minta Nana vagy a Hachimitsu to Clover. Úgy hallottam, ezeknek van szinkronja.

Filmek között is érdemes lehet nézelődni. Például Satoshi Kon filmjei a 2000-es évek közepéről, Sennen Joyuu, Tokyo Godfathers, Perfect Blue, ebből 2-nek biztos van szinkronja. A Cowboy Bebop movie, illetve az első Ghost in the Shell movie szintén kapott szinkront. A sorozatok is, de szerintem a filmek mindkettőből jobb belépők olyannak, aki kevésbé nyitott a médiumra.

Én semmit nem nézek szinkronnal és megbízható listát még nem láttam.

2017. jún. 10. 15:14
 4/16 A kérdező kommentje:
Elsőnek: a Lovely Complex jó ötlet, Köszönöm! :) Másodiknak: a Willy Fogg-ot szerette :) Harmadiknak: én sem nagyon bízom a szinkronos animékben, de a Halállistának, vagy a Hellsing-nek pl. jó lett a szinkronja :) ha jobban belemelegszik az animézésbe, talán mutatok neki feliratosat is :D
2017. jún. 10. 16:53
 5/16 anonim ***** válasza:
77%

Hayao Miyazaki filmek.

[link] A többsége szinkronos.

2017. jún. 10. 17:13
 6/16 anonim ***** válasza:
42%

A Lovely Complex szinkronja pocsék lett. Meg egyébként is a magyar szinkron élőszereplősekhez jó,

nem animékhez, általában.

Na meg egy anyukának biztos, hogy be fog jönni egy kamaszokról szóló romantikus vígjáték...?

Bár emlékeim szerint a Tokyo Grandfathers-hez egész jó lett a szinkron, és az színvonalas anime mozi. Inkább azt ajánlom.

Nem keresztapa stílus, a címe ellenére...

A story: hajléktalanok találnak az utcán egy árva kisbabát, és felnevelik...

Az inkább anyukának való, mint az amúgy is idegesítő, és bénán szinkronizált, és gagyin lefordított Lovely Complex...

(A L.Complex eredetiben isteni. És valami normálisabb szöveggel, feliratozva.)

Esetleg még a Ghost in the Shell, tűrhető szinkronnal, egész elfogadható szintű anime. Ha a scifit szereti.

2017. jún. 10. 19:07
 7/16 anonim ***** válasza:
27%

"ha jobban belemelegszik az animézésbe, talán mutatok neki feliratosat is :D"

Jóm, de addig edzed őt a japán nyelvhez. :P

Cuki makika silót hamikáz. :)

2017. jún. 10. 19:10
 8/16 anonim ***** válasza:
41%

felnőttként én is láttam párat,de a halállistán kívül csak 2 tetszett.

az első címe nem jut eszembe,de a sulis csajt úgy hívják benne,hogy szaja és valami óriás démonokat kaszabol szamuráj karddal.

a másik az afro szamuráj,ami kellően humoros és kellően véres felnőtteknek is.

más értékelhető animével eddig még nem találkoztam.

2017. jún. 10. 21:04
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! ^-^
2017. jún. 11. 19:34
 10/16 anonim ***** válasza:

Nana, Nodame Cantabile, Lovely Complex.

Fogalmam sincs anyudnak milyen az ízlése, de én ezeket tudom ajánlani :)

2017. jún. 11. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!