Mi volt a legrosszabb film amit valaha láttatok?
nekem a Zoolander és a Jószomszédi iszony
előbbit nem tudom hogy tudtam végignézni, de emlékszem sajnáltam azt a másfél órát az életemből
utóbbit végig se tudtam nézni :/
Torrente. Komolyan utána vagy 2 napig azon gondolkoztam voltam, hogy egy film hogyan lehet ennyire rossz?!
Amik még rosszak voltak:
Álom.net
A krampusz
Széttörve
Hivatlanok
Paranormális jelenségek
Pillangóhatás 2-3
Amerikai pite 5-6-7
Egy bolond százat csinál
Veszettek
Utólsó vagyok
Az eleven testek kimaradt, az is nagyon rossz film volt.
Meg a Reszkessetek betörők 3 is.
Jack and Jill
Valami borzalmas... a mai napig felháborodom az alpáriságán.
Transformers 2
(mert az első még bugyuta de frissítő és látványos valami volt, ezt nagyjából úgy vették fel mintha most ébredtek volna és minden ízlést elfelejtettek volna.)
Batman és Robin (mindenki tudja, aki látta)
Jelek (az a monológ tetszett benne, amúgy ami történik, meg az a befejezés, meg a "csavar". Láttam a Nostalgia Critic videóját is, az nagyon jó volt).
Zimmer Feri 2 (én annyira jószívű vagyok a magyar filmekkel, de ez..)
Mission Impossible 2 - Na jó vicces, de nem vígjáték akart lenni. Tom Cruise fő nemezis ellenfele, akinek eredetiben annyira vicces brit akcentusa van. Aki annyira utálja Tom Cruise-t, hogy nem bírja a hangját 2 percig utánozni. Alig van benne akció csak az utolsó fél órában. Nem rosszak, de a nagy része inkább üres, bármennyire igaziak és pörgősek.)
Mert azt mondtam, amiben Diane Keaton van, még mások, akikre nem emlékszem - elképesztően klisés, nevetni csak kínodban tudsz és nagyon nem is emlékezetes, de nem venném rá magam, hogy újra megnézzem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!