Mi volt a legrosszabb film amit valaha láttatok?
nekem a Zoolander és a Jószomszédi iszony
előbbit nem tudom hogy tudtam végignézni, de emlékszem sajnáltam azt a másfél órát az életemből
utóbbit végig se tudtam nézni :/
Török Star Wars
Egy Nimfomán Barbár a Dinoszaurusz pokolban
Sz@rember
A Fáraó(azt hiszem Jugoszláv film)
Nálam az első helyen abszolút a Katasztrófafilm áll, tényleg katasztrófa.
De a Titanic 2 és az Álom.net is szörnyű. Szerintem ha gondolkodnék még rajta, akkor tudnék még párat írni. :D
Utolsó vagyok.
Lehet, hogy ezért lepontoznak, de most jutott eszembe, hogy nekem a Ted is nagyon előkelő helyen van ezen a listán. Talán félóráig bírtam, aztán inkább hagytam, nekem minden egyes perc szenvedés volt belőle.
A Titanic 2-t és az Álom.net-et legalább végig tudtam nézni.
hát nekem se a Ted, se a Hogyan rohanj a vesztedbe nem tetszett
a Ted 2-t meg se néztem
- Buli suli (a leggagyibb szexvígjáték)
- Az aranyagancs, szovjet mesefilm (olyan gagyi volt filmezési téren... és oké, hogy akkor még nem voltak olyan jó technikai feltételek, de csomó dolog simán csak igénytelenség volt... pl. egy csapat visszafutását simán csak visszatekerték, és hátrafele mentek... közben meg indokolatlan énekbetétek voltak benne, mégcsak nem is musicalesen jók, meg követhetetlen sztori)
- Oltári frigy (gagyi vígjáték)
- Agylegény (Jim Carrey egyik első filmje... összedobott, értelmetlen cselekmény... film egyik felében Zs-kategóriás énekesek adnak koncertet, másik felében Jim Carrey színészeket utánoz... és ebből áll a film...)
- DOA: Dear Or Alive (gagyi számítógépes játék alapján készült akciófilm)
- Kardfog (klisés, szar horror/katasztrófafilm)
- Vizesnyolcas
- Mr. Magoo
- Minden férfi disznó? (ez is szexvígjáték... címből lehet látni az értelmet)
- Rossz tanár
- Flintstones: Viva Rock Vegas
- Terminátor 3
- Kutyák és macskák
- Kémkölykök (utóbbi kettőt már akkor utáltam, amikor 10-12 éves korom környékén láttam őket, az meg nagy szó)
- Segítség, gyereket várok!
- Derék Dudley
- Én a tied, pénz a mienk
- Haláli temetés
- Vadócka
Általában, ami ki tud akasztani:
- nagyon túltoltan alpári, durva poénok (volt olyan szexvígjáték, amin tudtam legalább nevetni, de van, ami már túlzás)
- bármilyen olyan vígjáték, ami a mi világunkban játszódik, mégsincs benne semmi realitás, csak felvezetetlen olcsó poénok
- ha vmi csak klisékből ál
- fura (nem jó módon fura), buta vígjátékok
Náci zombik
Ultra gagyin van megcsinálva
A vègén már nem tudtam, hogy sirjak vagy nevessek
Még az eleje türhető de a vège...no comment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!