Mi volt a legrosszabb film amit valaha láttatok?
nekem a Zoolander és a Jószomszédi iszony
előbbit nem tudom hogy tudtam végignézni, de emlékszem sajnáltam azt a másfél órát az életemből
utóbbit végig se tudtam nézni :/
az avp 2. része.
ekkora pofára esést még nem éltem át moziban,főleg ilyen elődök után mint az alien meg a predator filmek.
a másik ilyen a skorpió király.
a múmia 2 eleje alapján én vmi olyasmi filmre számítottam,mint a conan,csak sivatagi környezetben és hogy a hős egy negatív főszereplő,mert ugye ő lesz a gonosz skorpió király,meg némi történelmi hűséget is.
erre egy félig meddig vígjáték lett a film és the rock sem volt gonosz,hanem ő volt a jó karakter.
a dredd meg szerintem 2012 legjobb akciófilmje volt.
szerintem a válaszoló a stallonés bohóc verzióra gondolt.
nem tom nekem annyira nem jött be a Dredd, de egyszer meg lehet nézni
a Skorpiókirályt én csak Kelly Hu miatt tudtam végignézni
először én is azt hittem hogy hozza majd a Múmia visszatér színvonalát de még csak meg sem közelítette, egy low-budget spinoffnak tűnt az egész
de ha itt tartunk szerintem a Sárkánycsászár sírja is elég kiábrándító volt
The Room (2003)
Kilences terv a világűrből
Star Wars Holiday Special
Dünyayı Kurtaran Adam, avagy a török Star Wars
A Car's Life: Sparky's Big Adventure
Alkonyat +
Régen a Tesco-ban lehetett kapni ilyen 99Ft-os filmeket. Én a DMX-A halál vámszedőit vettem meg (emlékeim szerint legalábbis, lehet másik film volt). Esküszöm a Birdemicet szívesebben néztem. ._.
Uh nekem Auchan 299 forintos DVDként volt meg a Bikini fel, bikini le
Az egész film olyan volt, mintha kézi-kamerával vették volna fel és nagyon cringe jelenetek voltak benne
Végig se néztem
Ha az IMDb-s pontozási listámat nézem, az 1 pontosok:
Kis Vuk
Crna macka, beli macor
AVH: Alien vs. Hunter
Álom.net
Highlander: The Source
BloodRayne
Jack and Jill
Transporter 3
Deuce Bigalow: European Gigolo
Batman & Robin
Ghost Rider: Spirit of Vengeance
De csak egy töredékét értékeltem annak, amit láttam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!