Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi volt a legrosszabb film...

Mi volt a legrosszabb film amit valaha láttatok?

Figyelt kérdés

nekem a Zoolander és a Jószomszédi iszony

előbbit nem tudom hogy tudtam végignézni, de emlékszem sajnáltam azt a másfél órát az életemből

utóbbit végig se tudtam nézni :/

2017. máj. 30. 22:00
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:

#29 ja oké :dd

#30 én láttam az Iron Sky-t - hát az vegyes érzéseket hagyott bennem: a történet egy nagy baromság, és a film néha gázosan gagyi (a legelején a szkafander kartonpapírból van!!) a végén meg az úrhajós jelenetek még egy Star Wars filmben is megállták volna a helyüket

2017. jún. 2. 21:10
 32/45 A kérdező kommentje:
*a végén viszont
2017. jún. 2. 21:10
 33/45 anonim ***** válasza:
85%

hát az elmúlt években a Sicario

nem tudom miért van ilyen magas, 93% átlag médiaértékelése

a film dögunalmas

az 2 órából az első és utolsó 5 percben van akció

én elaludtam rajta a moziban, volt aki kiment a teremből

és a végén olyan gagyi befejezése volt, hogy azt nem fogtam fel - a naív rendőrcsajszi akinek kellett az aláírása hogy legális legyen a black op akció, miután járt Juarez-ben, látta a felakasztott embereket, hallotta hogy a cartel az ellenségeit megcsonkítja, sósavba dobja, és Benicio del Toro kiiktatja a cartel fejét, nem a csaj továbbra is azt bizonygatja hogy nem írhatja alá a papírt mert nem törvényes -_-

2017. jún. 3. 20:40
 34/45 anonim ***** válasza:

-Dennis a komisz ismét pimasz (az első rész nagyon nagy, ez meg nagyon nagy szar)

-Neveletlen hercegnő 2 (kalandok a vicceskedő, urizáló debilek operettkirályságában grrrr.. .)

-Alatriste kapitány (a harcolós jelenetek jok, de amúgy vontatott és értelmetlen)

-Szellemirtók 2016 (remake alpári Paul Feig stílusban leöntve egy nagy adag feminista önfelszopással....hányás)

-Alkonyat összes

-Karib tenger kalózai összes

-Hófehér és a vadász

2017. jún. 4. 23:38
 35/45 anonim ***** válasza:
A Hazugságok mágusa című film. Robert De Niro miatt kezdtem el nézni. Nem számítottam arra, hogy egy jó filmet fogok látni, de azt azért elvártam, hogy szórakoztasson. Nem szórakoztatott. A film úgy kétórás, én végigszenvedtem belőle másfél órát. Fogalmam sincs, hogyan bírtam ki. Mondhatni, a film dögunalmas párbeszédekből áll (legalábbis ezeken kívül nem állt semmiből sem addig, ameddig néztem). Igaz történeten alapul, de szerintem ezt a sztorit nem kellett volna megfilmesíteni, ahhoz nem elég érdekfeszítő (számomra). Ez a film maga a nézhetetlen borzalom.
2017. jún. 18. 22:05
 36/45 anonim ***** válasza:
Mélyharapás...na arra muszáj volt inni is. Mimden tekintetben szörnyű és idétlen ''''horror''''. :D
2017. jún. 20. 21:28
 37/45 anonim ***** válasza:
51%
Brad Pitt Harag c. filmje
2017. jún. 20. 21:31
 38/45 anonim ***** válasza:
56%

Halott madarak

A nimfomániás

Mammut

A jövő kezdete

Négy vacsora

A kottalapozó

2017. júl. 15. 14:32
 39/45 anonim válasza:
Zoolander
2017. okt. 5. 07:24
 40/45 anonim ***** válasza:
Taxidermia: egy végletegig bizarr, gusztustalan és felkavaró magyar művészfilm.
2017. nov. 5. 15:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!