Mi volt a legrosszabb film amit valaha láttatok?
nekem a Zoolander és a Jószomszédi iszony
előbbit nem tudom hogy tudtam végignézni, de emlékszem sajnáltam azt a másfél órát az életemből
utóbbit végig se tudtam nézni :/
#29 ja oké :dd
#30 én láttam az Iron Sky-t - hát az vegyes érzéseket hagyott bennem: a történet egy nagy baromság, és a film néha gázosan gagyi (a legelején a szkafander kartonpapírból van!!) a végén meg az úrhajós jelenetek még egy Star Wars filmben is megállták volna a helyüket
hát az elmúlt években a Sicario
nem tudom miért van ilyen magas, 93% átlag médiaértékelése
a film dögunalmas
az 2 órából az első és utolsó 5 percben van akció
én elaludtam rajta a moziban, volt aki kiment a teremből
és a végén olyan gagyi befejezése volt, hogy azt nem fogtam fel - a naív rendőrcsajszi akinek kellett az aláírása hogy legális legyen a black op akció, miután járt Juarez-ben, látta a felakasztott embereket, hallotta hogy a cartel az ellenségeit megcsonkítja, sósavba dobja, és Benicio del Toro kiiktatja a cartel fejét, nem a csaj továbbra is azt bizonygatja hogy nem írhatja alá a papírt mert nem törvényes -_-
-Dennis a komisz ismét pimasz (az első rész nagyon nagy, ez meg nagyon nagy szar)
-Neveletlen hercegnő 2 (kalandok a vicceskedő, urizáló debilek operettkirályságában grrrr.. .)
-Alatriste kapitány (a harcolós jelenetek jok, de amúgy vontatott és értelmetlen)
-Szellemirtók 2016 (remake alpári Paul Feig stílusban leöntve egy nagy adag feminista önfelszopással....hányás)
-Alkonyat összes
-Karib tenger kalózai összes
-Hófehér és a vadász
Halott madarak
A nimfomániás
Mammut
A jövő kezdete
Négy vacsora
A kottalapozó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!