'80-as, '90-es evekbeli filmek. Miert szeretjuk annyira oket? Miert ereztuk akkor, hogy optimistabb volt a vilag?
Igen!!! En is ugy erzem, hogy ezeket a filmeket sokkal
Jobban kidolgoztak, es valosagosabb volt, nem voltak tele animacioval, ami szinten egy szep szakma, de... tegnap, amikor neztem ezt a filmet, elemeztem mindent, az embereket, es mindenki annyira valosagos volt. na jol
Van, koszonom, de errol annyira szeretek beszelgetni :))
mert az a film elég rendesen tele van pakolva iróniával,szóval lehet rajta jókat röhögni.
korának egyik legbrutálisabb csonkolásai,gyilkosságai is ebben láthatóak,legalábbis az eredeti verzióban.
nagyon király a zenéje filmtörténeti klasszikus,ha megszólal mindenki tudja,hogy jön a robotzsaru:)
és elég látványos is volt annak idején.
gyerekként én is láttam vagy 80x.
a világ amit bemutat az viszont nem éppen optimista,mert kb anarchia van benne,meg gonosz gazdag felső vezetők akik mindent megúsznak,gátlástan emberkísérletek,a társadalom teljes szétszakadása gazdagokra és szegényekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!